Apropierea dintre Irina și Laurențiu pare să nu fie pe placul Biancăi. Comentariul lui George vis-a-vis de ceea ce a fost între ea și Laurențiu o scoate din sărite: „Vrei să-i torn Larisei ce ai făcut ieri?”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 iun 2023, 19:03

Încă din primele clipe de când a pășit în casa băieților, Irina le-a spus numele băieților pentru care a venit

Sursa: captura video

Nici bine nu a intrat în „Casa Iubirii”, că Irina a făcut, deja valuri. Gesturile cu tentă romantică la adresa lui Lurențiu par să nu fie pe placul Biancăi care se apără imediat ce acest lucru este sesizat de băieți.

În ediția de astăzi, 26 iunie, o nouă concurentă și-a făcut apariția în „Casa Iubirii”. Irina a intrat pentru Laurențiu și pentru George, iar apropierea ei față de băiatul cu care Bianca a avut o legătură nu pare să îi fie pe plac concurentei. În ciuda faptului că Ionuț sesizează că nu este chiar confortabilă cu ceea ce vede, Bianca se apără și susține că nu are nicio problemă, ba chiar amenință că îi va spune Larisei ce comportament a avut George cu o zi în urmă.

Apropierea dintre Irina și Laurențiu, deranjantă pentru Bianca

Încă din primele clipe de când a pășit în casa băieților, Irina le-a spus numele băieților pentru care a venit, punându-l în temă pe Laurențiu în legătură cu sentimentele pe care ea le are față de el. Bianca și Laurențiu au oprit cunoaștere, dar, chiar și așa, concurenta pare geloasă la vederea anumitor imagini cu acesta și cu Irina.

Ionuț: „Ce aprinsă ești, Bianco”,

Bianca: „Foarte aprinsă. Nu-s geloasă”,

George: „Laurențiu nu a zis că s-a împăcat. A zis că nu vrea să mai aibă de-a face cu tine”.

Citește și: Eliminare tristă în „Casa iubirii”! Patrick se întoarce, în sfârșit, la Nona, iar Patricia începe să plângă: „Sper să fie cea mai bună decizie pe care ai luat-o”

Bianca a fost extrem de deranjată de replica lui George și a ieșit la atac: „Dar tu, George, de ce ești așa activ? Vrei să-i torn Larisei ce ai făcut ieri sau ce?”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Robert intervine și dă el raportul în legătură cu apariția Irinei în casă: „Larisa, ieri, când a venit Irina, s-a uitat cu alți ochi la George, i-a zis că seamănă cu fostul ei...nu

se știe”.

Citește și: Lovitură sub centură pentru Bianca! Laurențiu a chemat o altă concurentă în camera roșie: „A făcut Bianca ceva greșit?”. Aflați ce se întâmplă mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

George, pus la zid de către băieți, după ce Larisei i s-a făcut rău

Ionuț nu înțelege nici el comportamentul de care George a dat dovadă, legându-se de modul în care acesta a reacționat, după ce Larisei i-a fost rău: „Eu așteptam să zică «Ce ai făcut la spital? Ți-a pus perfuzie? Ești bine, nu ești bine? N-ai spus nimic, frate»”. George intervine și spune că nu a insistat, deoarece Andreea Mantea i-a spus ce s-a întâmplat cu fata pe care o place, lucru cu care Ionuț tot nu este de acord, considerând că atitudinea lui George nu este cea de care ar trebui să dea dovadă un băiat care are

sentimente pentru o fată.

Radu: „Nu-mi place ce faceți. Vreți să despărțiți și cunoașterea asta”,

Ionuț: „Ba din contră. Vrem să îi deschidem ochii lui, pentru că pe ea eu o văd, vă spun sincer, chiar dacă ea nu vorbește foarte mult, eu o văd că ei îi place de el”.  Larisa recunoaște că i-ar fi plăcut ca George să fie mai îngrijorat în ceea ce o privește, dar nu este deranjată că nu i s-au pus mai multe întrebări

Larisa: „Este adevărat. Mi-ar fi plăcut să aud mai multe întrebări și să fie mai curios, dar nici nu m-a deranjat foarte tare”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.