Apropieri periculoase intre Bursucu si Raluca de la "Bambi", la "Roata Norocului" Au flirtat tot timpul emisiunii si nu au rezistat fara sa se atinga! Nu ratati duminica, de la ora 20.00, o editie incendiara a show-ului de la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2020, 15:25

Zilele trecute, surorile de la “Bambi”, Raluca si Denisa, au participat la “Roata Norocului”, cel mai indragit show TV, difuzat in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

Puse pe fapte bune si mari si hotarate sa castige, pentru o familie aflata intr-o situatie dificila, toate premiile scoase la bataie, surorile de la Bambi s-au luptat ca doua leoaice.


Blonda, frumoasa si cu o mina inocenta, Raluca poza in persoana nevinovata, Bursucu fiind pus in dificultate in timpul filmarilor.

Mai in gluma, mai in serios, in timpul rundelor, prezentatorul de la Kanal D isi gasea de lucru si mergea cat mai aproape de ea.
Sub pretextul ca ii aranjeaza parul, ba ca ii sufla un cuvant la ureche, Bursucu a stat langa Raluca, cei doi intimidandu-se reciproc. “Daca nu e “S” te arunc pe roata”, i-a spus Bursucu cantaretei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce a urmat si

ce alte probe de foc si situatii dificile au intampinat surorile de la Bambi la filmarile de la “Roata norocului” veti putea afla, duminica, de la ora 20:00, urmarind show-ul “Roata Norocului”, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.