Apropieri tandre între Teodora și Moldo în camera roșie: „Nu am mai avut emoții de mult”. Ce se va întâmpla cu cei doi în ediția din 16 august a emisiunii “Casa iubirii”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 15 aug 2024, 19:03

Teodora și Moldo se vor apropia în camera roșie.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

În ediția de mâine, 16 august, a emisiunii ”Casa iubirii”, lucrurile vor lua o întorsătură interesantă. Iată ce se va întâmpla cu Moldo și Teodora, dar și la ce concluzie au ajuns Roberta și Sebastian!

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Teodora și Moldo vor avea parte de momente tandre în camera roșie, în timp ce Roberta și Sebastian sunt în pragul despărțirii.

Citește și: Antoni nu vrea să mai audă de Rebecca. Bruneta a fost pusă la zid de băieții din casă: „Rebecca nu a fost foarte sinceră”

Teodora și Moldo se vor apropia în camera roșie

După ce a pus punct cunoașterii cu Virginia, Moldo și-a îndreptat atenția spre Teodora. Moldo a complimentat-o pe Teodora pentru ținuta sa, aceasta purtând o rochie roșie extrem de sexy.

Moldo: Am văzut că în fiecare zi porți câte o culoare, ieși în evidență. Îți stă foarte bine.

Teodora: Îți mulțumesc frumos! M-am pregătit că poate avem camere roșii și să fiu roșie.

Citește și: Probleme în paradis pentru Roberta și Sebastian. Concurentul va răbufni la adresa iubitei sale în ediția de mâine, 15 august, a emisiunii “Casa iubirii”: „Nu vreau relație ca Antoni și Rebecca”

Moldo și Teodora se vor întâlni în camera roșie, iar concurentul va fi cuprins de emoții, lucru remarcat și de brunetă.

Moldo: Am emoții, nu am mai avut emoții de mult. Nu tremur, rău, dar am emoții.

Gagea și Alexandra au revenit la sentimente mai bune

Spre surprinderea tuturor, Alexandra și Gagea au făcut pace, cei doi revenind la sentimente mai bune. Cei doi foști iubiți se vor întâlni în camera roșie, iar Gagea va aprecia faptul că el și Alexandra pot discuta unele lucruri cu calm.

La rândul ei, Alexandra îi va mărturisi lui Gagea că se simte foarte bine în preajma lui.

Alexandra: Ieri m-am simțit foarte bine în preajma ta și chiar am petrecut mai mult timp decât de obicei și asta chiar m-a bucurat. Mi s-a părut că te-ai simțit și tu foarte bine.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Gagea: Să știi că și eu am început să-și schimb comportamentul. Mi-am dat seama că nu e ok și chiar ajungem să avem anumite discuții într-un mod calm.

Tensiuni între Roberta și Sebastian

Lucrurile nu merg atât de bine și-n cuplul Roberta-Sebastian. Cei doi vor continua șirul replicilor acide, iar Roberta simte că Sebastian își dorește să pună punct relației.

Citește și: Teodora a dat cărțile pe față în privința lui Antoni: „Nu vreau să se discute asta aici”. Ce decizie a luat bruneta

Roberta: Ce vrei să fac? Eu nu mai știu ce să fac. Nu știu, nu te înțeleg. Tu vrei să auzi de la mine că vreau să mă despart de tine?

Sebastian: Nu, nu am spus asta. Nu-mi doresc treaba asta.

Roberta: Dacă tu îți dorești să ne despărțim aș vrea să-mi spui tu.

Venirea lui Casian a stârnit mai multe discuții în casă, iar Julia a observat faptul că unii băieți nu sunt atât de încântați de atitudinea noului concurent. Patrick este de părere că noul concurent, Casian, este cam arogant și că este posibil ca asta să ducă la neînțelegeri și conflicte în viitor.

Patrick: Este un băiat inteligent, dar este puțin arogant. Am impresia că o să ne cam certăm, dar nu acum.

Casian: Eu iubesc femininul, nu feminismul. Știu ce îmi place și ce nu-mi place. Știu ce ofer și știu ce vreau să primesc.

Aici puteți urmări ce se va întâmpla mâine, 16 august, în emisiunea ”Casa iubirii”:

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!