Apropriere suspectă între Julia și Sebastian! „Cred că o să primiți un date”. Concurenții intră la bănuieli

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Sebastian și Julia au avut un comportament care le-a dat de bănuit concurenților.

În ediția de vineri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Sebastian și Julia au dat semne că se simpatizează mai mult decât de obicei. Aceste lucruri se întâmplă în lipsa Robertei, care s-a simțit rău și nu a putut fi prezentă în platou.

Apropriere suspectă între Julia și Sebastian

În episodul de astăzi, 28 iunie 2024, Sebastian pare că a profitat astăzi de lipsa iubitei lui din platou, astfel că i-a făcut o cerere neașteptată unei concurente și mai neașteptate! Tânărul i-a cerut Juliei să-i facă o omletă, iar aceasta a acceptat imediat.

Citește și: Alexandra și Patrick s-au pupat în „Casa iubirii”! Gagea a văzut negru în fața ochilor și a făcut un gest care i-ar putea aduce eliminarea

„Cred că o să primiți un date”, spune Patrick, în timp ce se amuză de situație.

Interacțiunea lor a fost amplificată și mai tare în momentul în care s-a pornit o melodie romantică pe fundal, iar pe conexiune s-a dat cadru cu Roberta și Sebastian. Ulterior acestui moment, Sebastian a pus o întrebare care le-a surprins foarte mult pe fete.

Citește și: Alexandru se întoarce în ”Casa iubirii”? Cine este fata pentru care își dorește să intre în emisiune: „De mic mi-au plăcut blondele”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Ții minte când am intrat în casă și m-ai prezentat drept viitorul tău soț?”, a întrebat Sebastian.

„Cred că se adeverește”, a replicat Virginia.

Cu toate că apropierea dintre ei pare suspectă, Sebastian nu vrea să lase loc de interpretări și face totul clar că este doar o glumă și că doar vrea să mănânce o omletă făcută de Julia astăzi, iar cu Roberta va mânca altceva mâine, când va reveni în platou.

„Dar stați așa, acum ce săriți așa cu gura, că e o glumă! Vreau și eu să mănânc o omletă făcută de Julia. Cu Julia mănânc omletă și mâine cu Roberta altceva”, declară Sebastian.

Concurenții fac presupuneri despre Julia și Sebastian

Degeaba a declarat Sebastian că tot ce se întâmplă este o glumă, căci imediat după ce s-a cerut la cameră în casa fetelor, băieții au început să dezbată subiectul, iar Bogdan a fost primul care a afirmat că, dacă nu era Roberta, Sebastian sigur ar fi vorbit și și-ar fi

petrecut timpul doar cu Julia.

Între timp, Julia s-a ocupat meticulos de omleta lui Sebastian și a avut grijă să se asigure că este exact așa cum îi place lui, astfel că l-a întrebat de mai multe ori dacă își dorește și alte ingrediente pe lângă ouă în omleta lui.