Ar accepta sau nu Andreea Tonciu să fie înșelată. Declarațiile fără perdea ale vedetei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 aug 2022, 15:33

Ar accepta sau nu Andreea Tonciu să fie înșelată. Declarații fără perdea ale vedetei

Sursa: Instagram: tonciuandreeaoficial

Andreea Tonciu este căsătorită de cinci ani și a spus dacă ar accepta sau nu să fie înșelată de către soțul ei. Andreea Tonciu și partenerul ei au o fată pe nume Rebeca, iar, de-a lungul timpului, vedeta a declarat că este foarte fericită datorită familiei pe care și-a întemeiat-o.

Andreea Tonciu a venit la „Detectorul de minciuni” și a răspuns mai multor întrebări picante. Aceasta a trebuit să ofere mai multe informații despre familie, despre propria persoană sau despre diferite evenimente care au avut loc în viața ei sau care s-ar putea întâmpla la un moment dat.

Ar accepta sau nu Andreea Tonciu să fie înșelată de către soț?

Deși nu a fost înșelată până acum, Andreea Tonciu a spus că nu știe cum ar reacționa dacă acest lucru s-ar întâmpla. Cu toate că nu a știut să

spună punctual ceea ce ar face, din declarațiile sale reiese că nu ar reacționa deloc bine, iar acest lucru ar duce la agravarea situației.

„Nu știu. Sunt fată bună, nu știu dacă l-aș ierta pe moment. Bineînțeles că, ce ar porni...Taifunul ăla care nu a fost în viața lui. Nu știu dacă l-aș ierta pe moment. Îți dai seama că, la fiecare ceartă, se reamintește.

Citeste si: Andreea Tonciu s-a luat la bătaie cu o femeie din showbiz. Declarațiile fără precedent ale brunetei: „Cât timp vorbești prost și mincinos despre mine, te bat”

Nu mi s-a întâmplat asta niciodată și nici nu vreau să mi se întâmple și, pe bune acum, ce bărbat să fii să îți aducă femeia în casa în care stai cu nevastă-ta?! Îți dai seama că aș face ca toate alea.

N-aș bate-o pe aia. De ce? Că sunt persoană publică și, după aia, o să îmi ceară bani și mai bine stau în banca mea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dacă aș avea o putere, cred că aș tunde-o cu mașina, ca să nu își poată pune extensii”, a spus Andreea Tonciu în cadrul emisiunii ce poate fi urmărită pe canalul de YouTube theXclusive.

Citeste si: Lovitură dublă pentru Andreea Tonciu! După moartea bunicii ei, încă o persoană dragă a brunetei s-a stins din viață

Andreea Tonciu a recunoscut că se enervează foarte repede

Andreea Tonciu este recunoscută și pentru modul în care reacționează ori de câte ori se enervează, iar acest lucru l-a rescunoscut și în cadrul emisiunii online la care a participat.

Bruneta a spus că stă foarte prost cu răbdarea, întrucât se enervează foarte repede și din absolut orice. Mai mult decât atât, aceasta a recunoscut că, în prezent, nu a mai fost implicată în niciun conflict cu o persoană publică, motiv pentru care nu consideră că nu are pe cineva la suflet.

„Foarte ușor mă enervez, dar din orice, dar din orice mă enervez.

Eu nu știu dacă am dușmani în showbiz, probabil am. Nu știu dacă urăsc, dar sunt persoane care nu îmi plac. Chiar nu mai am acum vreo fată în minte care să îmi fi făcut ceva. Mie, pe moment, atunci, nu-mi place, după aia uit ”, a mai spus bruneta.

 

 

Taguri: