„Ar fi băiat”. Dana Roba e pregătită să devină mamă a treia oară

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 13 feb 2024, 14:48

Dana Roba e pregătită să devină mamă a treia oară

Sursa: Instagram danielarobamakeupartist

Dana Roba are două fetițe superbe, însă aceasta mereu și-a dorit o familie numeroasă, iar aceasta a dezvăluit numele pe care l-ar avea al treilea copil.

Dana Roba a avut parte de un plin de evenimente neprevăzute, însă cu toate acestea, a reușit să găsească bărbatul în brațele căruia să simtă din nou fluturi în stomac, fiind vorba despre Beni. Beni a fost alături de Dana Roba în fiecare zi după ce aceasta a fost agresată de fostul ei soț, iar aceasta a vorbit pe rețelele de socializare despre numele pe care l-ar pune următorului ei copil.

Dana Roba e pregătită să devină mamă a treia oară

Dana Roba este mândra mamă a două fetițe superbe, cu nume speciale, ce le-a atras atenția admiratorilor, iar datorită acestor elemente unice, aceștia au devenit curioși cu privire la posibile nume pentru o a treia sarcină. Dana Roba trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Beni, cel ce i-a fost alături în clipele teribile pe care a fost nevoită să le trăiască după ce fostul ei soț, Daniel Balaciu a bătut-o cu bestialitate până a ajuns în comă. 

Citește și: Cine este noul avocat al Danei Roba! Vedeta s-a aflat ieri față în față cu fostul soț, iar Beni a fost alături de ea necondiționat

Deși Dana Roba nu este gravidă în prezent, aceasta nu exclude varianta de a deveni din nou mamă, mai ales că femeia și-a dorit întotdeauna o familie numeroasă, alături de persoana potrivită, însă fostul ei soț nu a vrut să aibă mai mult de doi copii, decizie ce a afectat-o foarte mult pe femeie.

Chiar dacă aceasta nu este însărcinată, Dana Roba a găsit câteva nume unice pentru al treilea copil, pe care le-a împărtășit cu admiratorii ei pe rețelele de socializare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Dacă al treilea copil ar fi băiat, i-aș pune numele Isaia.

Dacă ar fi fată, Norin” a scris Dana Roba, pe pagina personală de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Dana Roba a declarat în nenumărate postări pe Instagram că se simte pregătită să devină mamă pentru a treia oară, alături de Beni, deoarece ea simte că el este bărbatul cu care o să își petreacă restul vieții. 

Dana Roba este pregătită pentru căsătorie

Dana Roba nu a crezut că o să mai aibă parte să simtă iubirea autentică după ce fostul ei soț a lovit-o cu brutalitate până în momentul în care a ajuns în comă, însă aceasta a descoperit iubirea adevărată în Brațele lui Beni, ce i-a fost alături în fiecare pas pe care aceasta l-a avut de parcurs după evenimentul traumatizant. 

Beni a fost un prieten mai vechi ce a fost alături de ea în momentele dificile, iar de acolo până la statutul de iubit a mai fost doar în pas, iar acum cei doi se gândesc deja la o posibilă căsătorie, deoarece aceasta primește din partea bărbatului tot ce nu i-a oferit fostul soț în relația lor. Dana Roba nu își dorește să avanseze prea mult relația cu Beni, deoarece divorțul dintre cei doi nu este încă oficializat, recunoscând și că ea și Beni nu locuiesc în aceeași casă deoarece nu le permite religia.

”Povestea noastră de iubire e foarte frumoasă. Prima oară vreau să fiu divorțată și după vorbim și despre nuntă. La pocăiți nu ai voie să stai în curvie. Momentan încă nu locuim împreună pentru că nu s-a mutat la mine cu țoale, cu tot”, a declarat aceasta.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.