„Ar fi cel mai bun lucru”. Cuvintele primite de Georgiana Lobonț din partea soțului ei, când s-a spus că divorțează

Author: Andreea Buinoschi

În timpul vacanței din Maldive, apăruseră zvonuri despre divorțul dintre Georgiana Lobonț și soțul ei, lucru ce fusese confirmat, la scurt timp, de acesta.  

Georgiana Lobonț a spus ce reacție a avut soțul ei, Rareș Ciciovan, atunci când s-a spus că vor divorța. Zvonurile au apărut în timpul unei vacanțe în care au plecat împreună cu mai multe persoane.

Sfatul primit de Georgiana Lobonț din partea soțului, după ce s-a spus că divorțează

Chiar dacă, atunci, s-a spus că divorțează, Rareș a confirmat zvonurile, adevărul se pare că a fost altul.

Cei doi nu erau în pragul divorțului, ba din contră, deoarece lucrurile mergeau și încă merg extrem de bine între ei.

A durat ceva timp până în momentul în care artista și-a spus punctul de vedere, iar, când a făcut-o, a negat zvonurile apărute. Cu toate acestea, zvonurile au afectat-o foarte tare pe Georgiana Lobonț, mai ales că Armin Nicoară, finul ei, a făcut anumite afirmații vis-à-vis de cele întâmplate.

Rareș a fost mereu lângă ea și a sprijinit-o necondiționat, ceea ce a ajutat-o să depășească momentele dificile.

Citește și: „Familia noastră s-a mărit. Am fost binecuvântați”. Georgiana Lobonț este în culmea fericirii. Dezvăluirile emoționante ale artistei

„Eram în vacanță, era foarte frumos și foarte bine, până când au apărut acele discuții și, sincer, m-am enervat când le-am văzut, dar tot el m-a sfătuit că ar fi cel mai bun lucru pe care l-am putea face să nu intrăm în jocurile astea, să stăm relaxați și să ne vedem de

vacanță, pentru că noi suntem bine și asta se vede”, a spus aceasta, pentru un post TV.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Georgiana Lobonț și soțul ei fac o echipă minunată

În cadrul unui interviu acordat pentru click.ro, artista a menționat că Rareș îi este aproape și din punct de vedere profesional și, în acest fel, reușește să dea randament și pe scenă.

Deoarece se simte iubită, își face treaba exact așa cum se așteaptă, deoarece are o stare de bine permanentă.

„Dacă nu ne-am iubi, nu am putea să muncim împreună, în primul rând, și așa s-ar transmite în comportamentul meu, în timpul cântatului. Eu, când sunt tristă, mi-e foarte greu să mă transform pe scenă, să fac pe actorul.

Citește și: „Nu am de unde să știu dacă, noaptea, s-a întâmplat ceva între ei”. Cum se apără Claudia Puican și Armin Nicoară, după ce Georgiana Lobonț s-a arătat deranjată de comentariile acestora despre divorțul ei

Soțul meu e un manager bun. El e cel mai mare critic al meu! E un om potrivit, le gândește foarte bine, știe cum să îmi dea idei, când trebuie să fie lansate anumite piese, ne organizăm foarte bine împreună”, a mărturisit aceasta.