„Ar fi putut să facă infarct”. Ce a pățit actorul Celil Nalçaka în timp ce filma pentru serialul „Totul pentru familia mea”

Autor: Bianca Vidoi

Celil Nalçaka

Sursa: Instagram celilnalcakan

Celil Nalçaka este un actor apreciat în România, dar și în străinătate, pentru rolul pe care îl are în serialul turcesc „Totul pentru familia mea”.

Celil Nalçaka joacă rolul lui Akif Atakul, în producția „Totul pentru familia mea”, de la Kanal D, iar atunci când se afla pe platourile de filmare acesta a trecut prin clipe dificile. Celil Nalçaka are 46 de ani, iar în urmă cu câteva zile a primit o veste ce i-a dat lumea peste cap, însă ce a fost mai greu de gestionat a fost reacția familiei sale.

Ce a pățit actorul Celil Nalçaka în timp ce filma pentru serialul „Totul pentru familia mea”

Celil Nalçaka este unul dintre cei maia apreciați actori din Turcia, fiind cunoscut pentru nenumărate seriale în care a dat viață personajelor, motiv pentru care a adunat o bază de fani de peste 2 milioane de oameni. Mare a fost mirarea acestora când au citit în presa din Turcia că acesta a decedat, mai ales când acest lucru este fals.

Citește și: Celil Nalçakan, care a dat viață personajului Akif în serialul Totul pentru familia mea, apariție de pomină în mediul online! Iată la ce schimbare radicală de look a recurs celebrul actor

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Actorul Celil Nalçaka  se afla în timpul filmărilor pentru serialul „Totul pentru familia mea” atunci când a zvonul legat de moartea sa a început să circule pe internet, iar primul lucru pe care a vrut să îl facă este să își sune familie pentru a îi asigura pe membrii acesteia că nu a pățit nimic și este în viață. Celil Nalçaka a avut timp să își avertizeze mama cu vedere la zvonul ce umblă pe internet, însă sora acestuia a fost sunată de un prieten pentru a îi prezenta condoleanțele, moment în care femeia a leșinat.

După acest eveniment, Celil Nalçaka este pregătit să apeleze la ajutorul instanței pentru a îi plăti despăgubiri.

"Astăzi a ieșit vestea că 'Celil Nalçakan a murit'. Mama mea are 76 de ani. Au sunat-o pe sora mea și i-au spus 'Condoleanțe'. Sora mea a leșinat. Dacă mama ar fi auzit această veste, ar fi putut să facă infarct. O astfel de lipsă de respect nu se face doar pentru a obține 3 interacțiuni.

Vom depune un proces pentru o sumă foarte mare de bani. Voi dona toți banii pe care îi câștigăm”, a mărturisit Celil Nalçaka, potrivit en.haberler.com.

De la ce vârstă a fost nevoit să lucreze Celil Nalçaka?

Celil Nalçaka are 46 de ani, iar acesta s-a născut în Sivas, într-o familie modestă. Tatăl acestuia era electrician, iar mama acestuia era profesoară, motiv pentru care Celil Nalçaka a fost nevoit să înceapă să lucreze încă de la o vârstă fragedă.

Atunci când avea 10 ani, acesta a fost nevoit să vândă legume în piață pentru a aduce un ban în plus în familia sa, iar vacanțele de vară le petrecea într-un depozit de parfumuri. 

Celil Nalçaka și-a descoperit pasiunea pentru actorie mai târziu, înainte de asta urmând cursurile la Facultatea de Geologie din cadrul Universității Sivas Cumhuriyet. După câți ani acesta a descoperit că adevărata sa pasiune era pentru artă, astfel a renunțat la această facultate și s-a angajat la Teatrul de Stat Sivas, potrivit retetesivedete.ro

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.