,,Ar fi tare să mai fac o fată" Georgiana Lobonț, dezvăluiri despre sexul copilului. Cum a reacționat soțul ei când a aflat

Author: Diana Ghita

Ce reacție a avut partenerul Georgianei când a aflat că aceasta e însărcinată pentru a treia oară

Sursa: fanatik.ro

Cântăreața Georgiana Lobonț este însărcinată cu al treilea copil. Deocamdată, ea nu cunoaște sexul copilului, însă ea se arată încântată, pe Instagram, de ideea de a mai avea o fetiță.

Georgiana Lobonţ, pe numele complet Georgiana Maria Lobonț, este o celebră cântăreață din România. Ea a devenit cunoscută în rândul publicului larg cu doar câţiva ani în urmă.

Citește și: Când va naște Georgiana Lobonț cel de-al treilea copil. Artista a aflat în câte luni este însărcinată: „Ce binecuvântare”

Cum a reacționat soțul Georgianei când a aflat că va fi, din nou, tată

După ce cântăreața a aflat că este însărcinată cu cel de al treilea copil, ea, împreună cu soțul ei, trăiesc una din cele mai frumoase perioade din viața lor de cuplu.

Vedeta a anunțat că este însărcinată imediat după ce rezultatul testului de sarcină a ieșit pozitiv. Artista nu a ezitat să le povestească fanilor întreaga întâmplare. De asemenea, Georgiana a dezvăluit că soțul ei a fost atât de emoționat, la aflarea veștii, încât a început să plângă.

„Rareș plânge, mergem spre Arad, că acolo cântăm astăzi și nu îmi vine să cred. Doamne, ce bucurie, ce binecuvântare. Eu acum am făcut testul, acum am aflat, de o oră. Mâine mă duc sigur la Constanța (n.r. va merge și la control), avem spectacole pe litoral marți și miercuri. Dacă o să găsesc o clinică, un medic bun, fac un sondaj pe Instagram. Toată lumea e bucuroasă pentru noi, ne trimite mesaje.

Sunt convinsă că o să îmi recomande mămicile de acolo din Constanța o clinică bună și merg să văd că abia aștept” ,  a declarat Georgiana Lobonț, pentru Antena Stars.

Citește și: Georgiana Lobonț este însărcinată! Nașa lui Armin Nicoară urmează să devină mamă pentru a treia oară: „Nu ne vine să credem!”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce previziuni primește Georgiana Lobonț despre sexul copilului

Artista este activă în mediul online, unde, în această perioadă, ea le spune fanilor ce pofte și simptome îi provoacă această sarcină. Urmăritorii ei de pe Instagram nu ezită să-i răspundă la story-uri și postări.

Recent, cântăreața a postat un story pe pagina ei de Instagram, în care le-a mărturisit urmăritorilor faptul că ea are o poftă constantă de înghețată și pepene.

În urma acestei dezvăluiri, una dintre fanele ei i-a spus că, și ea, a avut aceleași pofte și, ulterior, a născut o fetiță.

,,Astea au fost și poftele mele când am fost însarcinatã cu al 3-lea copil. Și am născut o fetiță superbă, care, și ea, ar mânca acum numai lubeniță și înghețată!!! Sarcină ușoară!’’, a spus urmăritoarea Georgianei.

Cântăreața este nerăbdătoare să afle sexul copilului.

Însă, ea nu s-ar supăra dacă ar fi o fetiță, după cum a intuit urmăritoarea care i-a scris.

,,Sunt atât de entuziasmată! Abia aștept să aflăm ce e. Ar fi tare să mai fac o fată.’’, a susținut vedeta într-un story în care a postat mesajul de la fana ei.

Citește și: Decizia radicală luată de Georgiana Lobonț în privința sarcinii! Este obligatoriu să facă asta: „Nu mi-a dat medicul”