Ar fi vrut sa-si prepare singuri droguri, dar situatia a scapat de sub control si s-a ajuns la o explozie devastatoare

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 08:14

Intregul imobil cu mai multe apartamente a fost distrus.

Iar tinerii dornici de experimente periculoase au acum arsuri grave pe mai mult de jumatate din suprafata corpului. Sunt medici care alearga pentru a transporta ranitii cat mai repede la spital! Orice clipa conteaza! Orice secunda le poate fi fatal! Echipajul Smurd muta victimele in elicopter pentru ca oamenii sa primeasca de urgenta ingrijiri. Unii dintre ei au arsuri pe mai mult de jumatate din suprafata corpului.

Durerile in astfel de cazuri sunt...de

neimaginat! Era prima ipoteza aseara, dupa ce explozia din apartamentul in care erau cei 4 tineri cu varste cuprinse intre 19 si 31 de ani a distrus intregul imobil din localitatea timiseana Tomnatic.

Nici medicii, nici martorii nenorocirii nu se gandeau la ce ar fi avut loc de fapt in apartamentul tinerilor! Surse din ancheta spun ca unul dintre cei 4 ar fi facut un experiment in incercarea de a-si prepara droguri.

Operatiunea s-a transformat, insa, intr-o nenorocire.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Vaporii care se imprastiasera in incapere au provocat o explozie dupa ce televizorul aflat in functiune a facut un scurt-circuit. Deflagratia a fost urmata de un incendiu extrem de puternic. Dintre victime, un tanar a fost preluat la scurt timp de un elicopter si transportat la Spitalul Judetean din Timisoara.


Pana la urma, medicii au decis ca cei 4 sa fie transportati la Spitalul de Arsi din Capitala.