Ar putea Claudia Puican să îl înșele pe Armin Nicoară? Soția artistului a recunoscut totul: „Își vede fiecare de viața lui”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 dec 2022, 22:29

Ar putea Claudia Puican să îl înșele pe Armin Nicoară? Soția artistului a recunoscut totul: „Își vede fiecare de viața lui”

Sursa: Captură video, instagram

Claudia Puican și Armin Nicoară au făcut nunta de curând și se văd soț și soție pentru tot restul vieții. Întrebată dacă l-ar înșela pe Armin Nicoară, Claudia a spus că niciodată nu s-ar întâmpla așa ceva.

Armin Nicoară și Claudia Puican au fost invitați în emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Cei doi artiști, acum și soț și soție, au vorbit despre posibilitatea de a călca strâmb în căsnicie.

Claudia Puican este de părere că și-a găsit sufletul pereche

Claudia Puican a declarat că Armin Nicoară este sufletul ei pereche, deoarece, în opinia ei, oricine și-ar dori un bărbat așa cum are ea.

Artista are doar cuvinte de laudă la adresa acestuia și nu a fost deloc zgârcită atunci când a fost vorba de a-i face complimente.

„Dar tu cred că nu mi-ai zis niciodată că vrei să ne despărțim. Numai eu am zis « Gata, ne despărțim, gata, s-a încheiat! ». Dar tu nu mi-ai zis niciodată”, a spus Claudia Puican.

„Am avut momente, că m-a enervat foarte tare și am zis « Gata, ne despărțim! ». Dar, a doua zi, mi-a trecut, că așa sunt eu, mai dură la vorbe. Nu am simțit, am spus. Nu o să ne despărțim, pentru că Armin este o persoană și un fel de bărbat pe care cred că și l-ar dori orice femeie.

Citește și: „Am avut și gânduri de moarte”. Armin Nicoară, declarații dureroase despre cea mai neagră perioadă din viața lui, când a aflat că are diabet

El e și copilăros, dar, pe de altă parte, e și muncitor. Matur nu e, că e tot copil, dar doar în unele chestii. Este muncitor în tot ceea ce privește muzica, televiziunea și tot ceea ce facem noi.

Este un om foarte bun și asta îmi place cel mai mult la el”, a mai spus artista.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Claudia Puican nu l-ar înșela niciodată pe Armin Nicoară

Întrebată dacă l-ar înșela vreodată pe Armin Nicoară, Claudia Puican a spus că niciodată nu s-ar întâmpla acest lucru, deoarece nu este genul de persoană care să facă așa ceva.

Cu toate acestea, artista susține că, în cazul în care căsnicia lor nu ar mai funcționa, ar pune punct și ar merge mai departe, dar niciodată nu ar da naștere unui triunghi amoros.

„Nu cred că m-am gândit. Nu l-aș înșela niciodată și nu mi-a trecut vreun gând să îl înșel, pentru că știu că asta ar fi cea mai mare durere pentru el.

Da, ne despărțim și, după aia, își vede fiecare de viața lui.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia, declarații din spatele cortinei. Ce dificultăți întâmpină aceștia și ce trebuie să facă pentru succes

Nu sunt eu ca persoană să fac treaba asta. Ori, gata, vin la tine în față și spun, dar eu, să îl înșel pe el pe la spate, să îl mint și asta, nu, nu mă reprezintă pe mine ca persoană să fac treburile astea, că eu mai aud pe la cunoștințe, colegi cum povestesc aventuri și zic « Dar cum poți? »”, a mai spus Claudia.