Aras din serialul Infidelul, în cele mai trăsnite ipostaze! Iată cum a fost surprins de curând celebrul actor Berkay Ateş, dincolo de platourile de filmare! „Fotografia noastră”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 oct 2023, 05:00
Foto(5)

Berkay Ateş, care a dat viață personajului Aras în serialul Infidelul, apariție de senzație dincolo de platourile de filmare! Iată cu cine a fost surprins!

Berkay Ateş a făcut furori în cel mai recent proiect de televiziune, serialul Infidelul, în care a interpretat magistral rolul Aras, un renumit programator IT, extrem de bogat, care s-a îndrăgostit iremediabil de eroina producției, Asya. Deși are doar 35 de ani, actorul a demonstrat un talent uluitor și o carisma aparte încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și treptat a devenit unul dintre cei mai apreciați actori din generația lui.

În viața de zi cu zi, celebrul Berkay Ateş are o activitate intensă și în mediul virtual, acolo unde publică diverse imagini și clipuri video în care apare și dincolo de platourile de filmare. De curând, carismaticul actor a fost surprins la o fabrică de bere, din Izmir, alături de un bun prieten și a ținut să le arate și peripețiile lor și fanilor lui din mediul online.

Aras din serialul Infidelul, în cele mai trăsnite ipostaze

Berkay Ateş a venit pe lume în anul 1987, în Istanbul, într-o familie modestă, care în ciuda situației materiale nefavorabile au reușit să îl susțină pentru a-și urmă visul de a deveni actor. Astfel, după absolvirea liceului, Berkay a fost admis cu brio la Faculatatea de Teatru, din cadrul Universității Mimar Sinan, din Istanbul, pe care de asemenea a încheiat-o cu succes, reușind să își îndeplinească marea dorința.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, momente dramatice în familia Güçlü! Haluk își pierde viața, după confruntarea aprigă cu Aras!

La scurt timp de la absolvire, tânărul actor a debutat pe platourile de filmare, în distribuția filmului artistic, Yarım Kalan Mucize, într-un rol secundar care i-a deschis calea către carieră strălucită de astăzi.

Au urmat alte câteva roluri în seriale și filme de excepție, care de asemenea i-au adus mari succese pe plan profesional. Cel mai recent proiect în care a jucat este serialul Infidelul (2021-2022) în care a dat viață personajului Aras, un rol principal care i-a adus încă o mare reușită în carieră.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dincolo de platourile de filmare, Berkay Ates este un bărbat activ, o fire sportivă, care adoră călătoriile alături de prietenii săi. Astfel că la început de an, îndrăgitul actor a vizitat în compania unui bun amic, o fabrică de bere din Izmir, acolo unde au degustat gustoasă licoare și au ținut să le împărtășească și fanilor din mediul virtual câteva momente inedite și hazlii.

Citește și: Aras din producția Infidelul, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată Berkay Ateş, la câteva luni de la încheierea filmărilor! Fanii săi l-au recunoscut cu greu pe celebrul actor!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.