Aras din serialul Infidelul, transformare fizică uluitoare de-a lungul timpului! Iată cum arăta celebrul actor Berkay Ateş, pe vremea când avea doar 18 ani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 nov 2022, 21:17
video Foto(4)

Berkay Ateş se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia, deși are o experiență de doar nouă ani pe platourile de filmare.

Producția Infidelul continuă să aducă în atenția publicului noi momente impresionante și răsturnări de situație tulburătoare puse în scenă de personaje puternice și bine conturate. Îndrăgitul serial prezintă și o distribuție de excepție, alcătuită din mulți actori celebri și apreciați de publicul larg.

Aras din serialul Infidelul, transformare fizică uluitoare de-a lungul timpului

Berkay Ateş a venit pe lume în anul 1987, în Istanbul, într-o familie simplă, dar în sânul căreia nu a dus lipsa de nimic, deoarece părinții săi au făcut mereu mari sacrificii pentru că fiul lor să crească

și să studieze într-un mediu propice. Tânărul Berkay și-a descoperit pasiunea pentru actorie încă din perioada adolescenței, iar după absolvirea liceului, a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat al Universității Mimar Sinan, pe care a încheiat-o cu brio în anul 2012.

La scurtă vreme tânărul Berkay a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul, iar în un an mai târziu, acesta a debutat pe platourile de filmare, în producția artistică, Yarım Kalan Mucize și în anul 2015, Berkay a fost cooptat să joace în

serialul Abluka. Un an mai târziu, carismaticul actor a primit și primul lui rol într-un serial de televiziune, İstanbul Sokakları, care însemnat de asemenea un mare succes. Cel mai recent proiect în care a jucat celebrul actor Berkay Ates a fost serialul Infidelul, în care a dat viață personajului Aras.

Citește și: Cine este și câți ani are Berkay Ateş, carismaticul actor care joacă rolul Aras din serialul Infidelul! Iată ce tragedie cumplită i-a marcat adolescența!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de cariera lui strălucită, Berkay Ates nu se consideră un bărbat la fel de norocos, deoarece încă nu și-a întâlnit jumătatea ideală alături de care să își clădească propria familie, însă își dorește enorm că acest mare vis să i se îndeplinească în curând.
Celebrul actor are o relație specială cu fanii săi, cărora le împărtășește deseori frânturi din trecutul lui, dar și din viață să de zi cu zi, pentru a le arată cum își petrece timpul când nu se află pe platourile de filmare.

De curând, Berkay Ates a publicat o imagine în care avea doar 18 ani. Renumitul actor a menționat într-un scurt comentariu, ce vârstă avea dar și faptul că la acea vreme era mare fan al celebrului fotbalist Gianluigi Buffon și de aceea încerca să îl imite din punct de vedere estetic pe cât posibil.

„Aveam 18 ani. Am păstrat poza aceasta! Am fost fan Gianluigi Buffon.

Încă sunt fanul lui!”, a scris actorul pe contul lui de socializare.

Citește și: Aras din serialul Infidelul, apariție spectaculoasă alături de cea mai iubită si prețioasă femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins celebrul actor Berkay Ateş!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.