Aras, hotărât să facă pasul cel mare în relația cu Asya: ”Vrei să te căsătorești cu mine?” Cum va reacționa Volkan? Aflați în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Infidelul”, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei

Aras, hotărât să facă pasul cel mare în relația cu Asya

Sursa: Captură KANAL D

Noi evenimente menite să țină privitorul în suspans vor fi difuzate, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Infidelul”, la Kanal D.

Serialul ”Infidelul”, așa cum a obișnuit publicul încă de la difuzarea primelor episoade, aduce în fața telespectatorilor povestea tulburătoare a eroinei Asya Aslan, o femeie care a primit tot ce și-a dorit de la viață, frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect. Destinul i se va schimba însă radical atunci când trădarea îşi face apariţia în viața sa. 

Istoria personală a frumoasei Asya Arslan este una cu totul emoționantă.

Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit aceea de a-şi întemeia un cămin fericit, ceea ce a și reușit alături de Volkan, însă când infidelitatea intervine in mariajul ei, eroina face totul pentru a-și demasca soțul.

În această seară, de la ora 20:00, noi evenimente emoționante vor avea loc, Asya este pusă în fața unei decizii importante care îi va decide destinul.

Va accepta aceasta să se căsătorească Aras, în ciuda tuturor?

Asya se află în fața unei decizii importante 

Leila o demască pe Derin și spune că ea a pus totul la cale. Leila merge la ușa lui Volkan pentru a-i explica totul.

Fiul Asyei și a lui Volkan trece printr-o perioadă dificilă. Tânărul nu poate accepta ca mama sa să-și refacă viața lângă un alt bărbat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Aras din serialul Infidelul, pasiune uluitoare! Iată cu ce se ocupă chipeșul actor Berkay Ateş, când nu se află pe platourile de filmare!

Derin nu renunță la orgoliu și îi spune lui Volkan că nu a avut-o niciodată pe Asya și nici nu o va avea de acum încolo.

”Nu ai pe nimeni în afară de mine. Nu o ai pe Asya, Volkan. Oricum nu o aveai. Dar, de acum încolo, nici în visele tale nu o s-o ai”, i-a spus Derin lui Volkan.

Aras nu pierde timpul și vrea să se căsătorească cât mai repede cu Asya pentru a-l distruge pe Volkan. La cererea în căsătorie apare și fiul Asyei, care nu poate accepta ca mama lui să fie cu Aras.

Citește și: Aras din serialul Infidelul, surprins alături de cea mai importantă persoană, care i-a marcat cariera! Iată cine este personalitatea legendară care l-a ghidat spre culmile succesului pe tânărul actor Berkay Ateş!