Arata asa, dar din cauza unei boli a inceput sa-si SMULGA singura parul din cap! Uite cum arata acum, dupa ce si-a rupt aproape toate firele

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 23:48

Viata acestei femei a fost un adevarat cosmar pana in urma cu putin timp, cand a reusit sa gaseasca o rezolvare pentru problemele ei.

Inca de la varsta de 11 ani, Wendy a avut obiceiul extrem de ciudat si dureros de a-si smulge singura parul din cap. In timp totul s-a agravat, iar la inceputul acestui an ajunsese sa fie aproape cheala, ramanand fara 90% din podoaba capilara.

Dupa mai multe controale si analize ea a aflat ca sufera de tricotilomanie, o afectiune ciudata care o determina sa isi smulga parul, fara nicio retinere.

Aceasta boala se poate declansa din diverse motive, fie de la stres, fie de la abuzuri fizice si psihice.

Tricotilomania nu are leac, insa dupa mai multe sedinte de consiliere psihologica, Wendy reuseste acum sa isi controleze impulsurile ciudate. Iata cum arata acum:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.