"Arata ca Joker in vacanta" Imaginile virale cu Mark Zuckerberg! Cum a aparut pe plaja seful Facebook

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 29 ian 2021, 12:45

Mark Zuckerberg a oferit imaginile verii cu o aparitie cu totul si cu totul neobisnuita in vacanta.

Zuckerberg si-a dat cu foarte multa crema de protectie solara in timp ce facea surf, iar internautii s-au distrat copios.

"Arata ca Joker in vacanta", a comentat cineva.

In varsta de 36 de ani, Mark Zuckerberg are o avere estimata la 89,2 miliarde de dolari. Pandemia l-a ajutat pe Zuckerberg, ca si pe alti miliardari, printre care si cel mai bogat om de pe planeta, fondatorul Amazan, Jeff Bezos.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zuckerberg a intrat, recent, intr-un scandal, fiind acuzat ca a dat in judecata localnici din Hawaii pentru a-si construi o vila.

“Mark Zuckerberg e al șaselea cel mai bogat om de pe planetă și dă în judecată cetățeni nativi din Hawaii în Kauai pentru pământul lor ca să-și construiască o vilă”, a scris Mia Brier, cetatean nativ din Hawaii intr-o petitie contra CEO-ului Facebook.

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.