Arata extrem de sexy, dar cand se dezbraca socheaza pe toata lumea! E incredibil cum arata burta acestei femei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 aug 2021, 13:55

La prima vedere femeia din imaginile alaturate nu pare a avea nimic iesit din comun si arata foarte bine. Ascunde insa un detaliu socant!

Simone Anderson si-a pus in cap prietenii virtuali de pe Facebook in momentul in care, dupa o lunga perioada in care nu mai postase nimic, a urcat o serie de fotografii in care isi etala mandra noua silueta.

In postarea respectiva femeia povestea cum in 11 luni a reusit sa slabeasca de la 169 de kilograme la 84, si sa isi schimbe complet infatisarea. Foarte multi dintre cei care au vazut pozele i-au spus insa ca nu o cred si o acuzau ca a modificat imaginile in Photoshop.



Dezamagita, Simone a decis sa faca un lucru curajos: a postat o noua fotografie in care isi arata din nou silueta, de data aceasta lasandu-si abdomenul la vedere. In imagine se vede clar excesul de piele care a ramas in urma pierderii in greutate.

Fotografia si povestea ei au devenit virale, iar acum femeia este data drept exemplu pentru curajul de a infrunta gurile rele.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.