Arata mai bine decat in TINERETE - Ele sunt cele mai FRUMOASE MAMICI de la Hollywood!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:57

In ciuda faptului ca sunt mame, femeile din imaginile de mai jos arata extraordinar de bine, insa de apreciat este faptul ca au vointa necesara pentru a se mentine in forma.

Majoritatea femeilor se tem sa devina mamici deoarece au impresia ca isi vor deforma silueta, dupa ce timp de noua luni trec prin cea mai frumoasa perioada din viata unei femei, sarcina.

 

Da, exista posibilitate de a ramane cu vergeturi sau cu kilograme in plus dupa acesta perioada, dar atunci cand cei mici vin pe lume, nimic nu mai conteaza... nici macar silueta.

 

Si ca sa va demonstram ca exista si mamici care arata mai bine decat inainte sa nasca, va invitam sa accesati galeria foto de mai jos si sa va convingeti. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Alessandra Ambrosio- 1 copil /www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Alessandra-Ambrosio-1-copil-53115b83495360f252475d92a2016018.jpgAngelina Jolie- 6 copii

Vezi si alte mamici sexy, in galeria foto de mai jos!