Arata SENZATIONAL pentru varsta pe care o are! Cati ani ii dai? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:00

Daca te-ai rezuma doar la poze, ai spune ca Annette Larkins nu are mai mult de 40 de ani.

Datorita stilului de viata pe care l-a adoptat, femeia este cu siguranta mandra de look-ul pe care il are la 70 de ani ! Annette Larkins arata atat de bine pentru varsta ei incat marturiseste ca deseori, cand se plimba cu sotul ei pe strada, lumea crede ca ea este fiica lui.

 

Femeia spune ca secretul frumusetii consta in dieta vegetariana pe care o urmeaza, care consta in legume, fructe, seminte si nuci neprocesate, pe care le creste in propria gradina.

 

Insa ea nu a avut din totdeauna acest stil de viata sanatos, marturisind ca era o mare amatoare de carne in anii '60, cand sotul ei detinea o fabrica de carne.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Ulterior a decis sa-si schimbe obiceiurile culinare pentru

a-si mentine sanatatea insa nu isi inchipuia ca, din acest motiv, va arata atat de bine la varsta de 70 de ani.

 

Sotul ei spune ca regreta ca nu i-a urmat exemplul pentru ca acum arata foarte imbatranit si sufera de diabet. Barbatul este nevoit sa ia medicamente in fiecare zi, in timp ce sotia lui nu are nevoie nici macar de o aspirina.
 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.