"Arăți mai bine pe zi ce trece!" Antoni îi face deja ochi dulci Larisei! Tensiunile cresc între noul concurent și George! Aflați ce se va întâmpla, sâmbătă, 16 septembrie, în Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 16 sep 2023, 12:16

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” va avea loc sâmbătă, 16 septembrie, la Kanal D.

Antoni este noul concurent care s-a alăturat băieților în Casa iubirii. Tânărul de 20 de ani a intrat în cadrul emisiunii pentru a găsi o parteneră potrivită pentru el. Se pare că acesta este atras de Larisa și nu vrea să piardă timpul, astfel, noul mascul din casă a început deja să-i facă ochi dulci concurentei, spre nemulțumirea lui George.

Citește și: Ce mănâncă Andreea Mantea când este la filmările pentru Casa Iubirii! Dieta care îi asigura o siluetă de invidiat!

Antoni îi face deja ochi dulci Larisei! Tensiunile cresc între noul concurent și George!

Ediția de sâmbătă, 16 septembrie, se anunță una extrem de incendiară! Noul concurent care a pășit în Casa iubirii se arată interesat de Larisa. Astfel, George trece la atac după ce a observat că Antoni îi face ochi dulci iubitei lui.

În Casa iubirii va fi o zi extrem de tensionată, iar concurenții vor continua să se atace.

Citește și: Pe ce își cheltuie Andreea Mantea toți banii! Prezentatoarea Casa Iubirii a recunoscut că nu se poate abține

Antoni: ''Vreau să o întrebe pe Larisa cum reușește!''

Larisa: ''Ce să reușesc?''

Antoni: ''Să arăți mai bine pe zi ce trece!

Larisa: ''Ooo!''

Antoni: ''Prima oară când am intrat, Larisa era foarte supărată. Mi-a plăcut mult mai mult să o văd zâmbind și mi-a plăcut să văd că zâmbește în preajma mea.''

George: ''Trebuia să o vezi după ce am fost eu acolo''

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: O fostă concurentă de la „Casa Iubirii” se iubește cu un cântăreț italian „Îmi dă libertatea să fac ce vreau” Ce mesaj i-a lăsat unui fost iubit?

Cu toate că Antoni flirtează cu ea, Larisa a mărturisit că nu simte că s-a terminat relația cu George. Astfel, cei doi au o discuție intimă în grădină, unde își fac anumite promisiuni.

Larisa: ''Eu consider că încă nu am terminat cu George, eu așa consider.''

George: ''Promiți că o să fie totul bine?''

Larisa: ''Eu îmi dau silința!''

George: ''Păi, promite! Promitem aici!''

Larisa: ''Promit că îmi dau silința!''

George:' 'Și eu promit că îmi dau silința!''

Larisa: ''Să fie totul bine!''

În ediția de mâine, concurenții din Casa iubirii vor avea parte de tensiuni aprige, neînțelegeri iscate de cele mai multe ori din cauza orgoliilor prea mari sau a geloziei. 

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de sâmbătă, 16 septembrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?