Arde platforma Oltchim! Pompierii se luptă chiar în aceste momente cu incendiul violent

Autor: Diana Bostan

Incendiu violent pe platforma Oltchim din Vâlcea

Sursa: ISU Vâlcea

Un incendiu de amploare a izbucnit vineri, 26 iulie, pe platforma Oltchim din Râmnicu Vâlcea, afectând o zonă vastă unde erau depozitate deșeuri de mase plastice.

Flăcările au cuprins aproximativ 700 de metri pătrați de deșeuri plastice. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea a raportat că pompierii militari au fost mobilizați imediat pentru a gestiona situația și a stinge flăcările. 

Citește și: Reacția lui Ciprian Marica după ce s-a zvonit că restaurantul lui ar fi luat foc: „Scurt și la obiect”. Ce s-a întâmplat de fapt

Incendiu pe platforma Oltchim din Râmnicu Vâlcea

Pentru combaterea incendiului, au fost trimise la fața locului trei autospeciale de stingere echipate cu apă și spumă, un container tip cisternă și o autospecială CBRN (chimic, biologic, radiologic și nuclear).

Citește și: Ce riscă persoanele care dau foc vegetației pentru curățirea terenurilor: În doar câteva zile au fost înregistrate, la nivel național, peste 460 de incendii

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

”Pompierii militari intervin la aceasta ora pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit pe platforma Oltchim. unde ard deșeuri de mase plastice. Pentru acesta au fost alocate 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un container tip cisternă şi o autospecială CBRN”, a declarat ISU Vâlcea, conform știrileprotv.ro.

Pompierii lucrează intens pentru a localiza și a stinge complet incendiul, prevenind astfel extinderea acestuia la alte zone ale platformei.

Din fericire, nu au fost raportate victime în urma acestui incendiu. Eforturile pompierilor se concentrează pe controlul și lichidarea incendiului cât mai rapid posibil.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.