Ardei copt umplut cu branza si naut
Cost estimativ: 40 lei pentru 4-6 persoane
Ingrediente
4-6 ardei kapia mari
200 g telemea de capra
100 g smantana
Ulei de masline, sare, piper, zeama de lamaie
400-600 g naut fiert
O legatura de verdeata
Mod de preparare
Se coc ardeii, se decojesc si se scot semintele.
Se paseaza nautul cu furculita, se adagua telemeaua rasa, apoi se asezoneaza dupa gust cu zeama de lamaie, ulei de masline, sare si piper.
Se amesteca cu smantana si verdeata tocata marunt.
Cu aceasta, se umplu ardeii si se dau la rece cateva ore.
Ingrediente
4-6 ardei kapia mari
200 g telemea de capra
100 g smantana
Ulei de masline, sare, piper, zeama de lamaie
400-600 g naut fiert
O legatura de verdeata
Mod de preparare
Se
coc ardeii, se decojesc si se scot semintele.
Se paseaza nautul cu furculita, se adagua telemeaua rasa, apoi se asezoneaza dupa gust cu zeama de lamaie, ulei de masline, sare si piper.
Se amesteca cu smantana si verdeata tocata marunt.
Cu aceasta, se umplu ardeii si se dau la rece cateva ore.
Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii