ngrediente: 4-5 ardei grasi, 1 ceapa, 1 lingurita patrunjel tocat, 2 lingurite margarina vegetala,2 lingurite gris, 2-3 cartofi mijlocii, 2 rosii mijlocii,2 catei usturoi, 1 lingura pesmet, 2 lingurite concentrat pentru supa de legume (sau 300 ml supa de zarzavat), sare, dupa gust.
Mod de preparare: Ardeii se spala, li se scot cotoarele si semintele, se sareaza in interior si se fierb 10-15 minute in apa.
Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata, apoi se zdrobesc prin presare (cu presa de mana). Ceapa, taiata marunt, usturoiul zdrobit, sarea, pesmetul, grisul si patrunjelul tocat se amesteca toate cu pasta de cartofi. Acest amestec se lasa sa stea timp de o ora, apoi se umplu cu el ardeii. intr-o cratita se pun putina supa de legume, rosiile si ardeii si totul se fierbe inabusit timp de 15 minute.
Se scot ardeii din cratita, se...
descopera continuarea pe kfetele.ro! Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”