Are 104 ani si sustine ca detine SECRETUL LONGEVITATII VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 18:00

La gura sobei, in jurul unui ceaun cu mamaliga. Asa am gasit-o pe tanti Ana intr-un catun aruncat pe un deal. Batrana pare a fi desprinsa din povestile lui Creanga.

Mica si cu salele indoite de povara anilor, cu fata brazdata de riduri adanci, dar plina de viata. Desi a trecut de un secol, batranica traieste singura. Doar pisica ii tine companie si ii asculta necazurile. Cu o luciditate de invidiat ne povesteste ca a prins vremuri grele, insa a stiut sa le depaseasca si a crescut sapte copii.

Crede ca viata grea a intarit-o. Femeia isi dramuieste pensia cum stie mai bine si nici nu cere mai mult.
Are o pensie de 300 de lei. Nici de mancat nu a mancat prea bine la viata ei, dar nici de pastile nu a avut nevoie. Spune ca Dumnezeu i-a dat zile!

Din cand in cand doar hotii ii mai deschid usa bunicii, care are ac de cojocul lor de fiecare data. Cat e ziua de lunga, batrana nu sta o clipa. Acum, iarna nu are prea multe treburi, insa vara si primavara iese la prasit si la lucru in gradina.
Vecinii se uita lung la batrana si se intreaba de unde atata putere. La cat de vioaie este, sunt siguri ca tanti Ana va trece de 105 ani fara probleme.

 

Taguri: