Are 12 ani si nu s-a tuns niciodata. Uite cum arata GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:00

O fetita in varsta de 12 ani planuieste sa-si taie podoaba capilara, lunga de 1.57 metri, si spera sa obtina in jur de 4.000 de euro din transformarea parului in extensii.

Natasha Moraes de Andrade, care locuieste intr-un oras sarac din Rio de Janeiro, Brazilia, nu s-a tuns niciodata. Cu o inaltime de 1.6 metri, ea este doar cu 3 centimetri mai mare decat parul sau. Pentru ingrijire, fata foloseste o sticla intreaga de sampon in fiecare saptamana.

 

Natasha petrece patru ore pe saptamana spaland parul si pierde inca o ora si jumatate in fiecare zi pieptanandu-l. Desi

in Rio temperaturile depasesc des 40 de grade, familia fetei nu poate porni un ventilator in casa, pentru ca exista riscul ca parul ei sa fie prins. Mama fetei isi indeamna fiica sa se tunda deoarece parul ii afecteaza viata.

 

"In momentul asta e ca un prizonier. Merge doar la scoala, dupa care se intoarce imediat acasa. Nu poate face nimic altceva, de exemplu sport, din cauza parului.

Cei de la scoala mi-au spus ca ar trebui taiat pentru ca ea sa poata aiba libertatea de care se bucura si celelalte fete. Cheltuim aproape 480 de euro in fiecare an pe sampon, ceea ce pentru noi este o suma foarte mare", spune mama fetei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Natasha a primit o oferta de 2.000

de euro pentru podoaba ei capilara, insa spera ca va scoate mai multi bani. "Imi iubesc parul si voi fi trista cand nu il voi mai avea, insa ingrijirea lui este un chin. Nu pot sa fac multe chestii din cauza lui. Sper sa reusesc sa-l vand pentru o suma frumusica si sa-mi reamenajez dormitorul. Sunt sigur ca voi avea o alta viata", spune fata.

 

Recordul mondial pentru cel mai lung par apartine unei fete din China, 5.63

metri.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.