Are 22 de ani si uimeste pe toata lumea cand isi dezvaluie SECRETUL. Priveste-o cu ATENTIE! Ti-ai dat seama ce ascunde?

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 21:40

La prima vedere tanara pe care o vedeti in imagine pare cat se poate de normala. Ascunde insa un secret pe care multi nu il banuiesc.

Fata este de fapt un model androgin, o persoana de sex masculin care prezinta haine pentru femei pe cele mai celebre podiumuri.

Pe numele lui Stav Strashko, baiatul in varsta de 22 de ani face furori pe podiumurile de moda si a castigat pana acum peste 130.000 de euro pozand pentru branduri precum Ray Ban, L'Oreal sau Diesel.

Asemanarea cu o femeie este atat de mare incat 90% dintre cei care il vad  ar baga mana in foc ca se uita la o tanara atractiva.



"Am fost abordat la varsta de 16 ani de un scouter care mi-a spus ca am o conformatie perfecta a corpului si mi-a propus sa intru in lumea modelingului. Urma sa fiu un model androgin. Mi-a placut ideea, asa ca am acceptat", povesteste Stav.

In prezent el traieste alaturi de iubitul lui in Milano, cu care are o relatie de 4 ani de zile. Spune ca, uneori, mai aude comentarii rautacioase venite din partea colegilor de breasla, insa nu le ia in seama.


Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.