Are 4 ani, dar a avut 26 de zile de nastere. Motivul tragic pentru care familia o aniverseaza in fiecare luna

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:04

Sandra D'Souza si sotul ei au recurs la fertilizare artificiala pentru a concepe un copil.

Sandra, in varsta de 44 de ani si sotul ei, mai mare cu 4 ani, au incercat sa aiba un copil imediat dupa casatorie. Nu au reusit si testele au aratat ca nu pot avea un copil pe cale naturala, asa ca au apelat la fertilizarea artificiala.

Spre norocul lor, Sandra a ramas insarcinata de la prima runda de tratamente, dar fericirea a fost de scurta durata. O analiza, facuta la 19 saptamani, le-a aratat ca fatul era prea mic.

Doctorii nu s-au putut pronunta asupra dezvoltarii ulterioare a copilului.

Fetita avea o gaura in inima si doua artere, in loc de una. Ea s-a nascut la 37 de saptamani si cantarea doar 1,7 kilograme. Era prea mica pentru a fi operata iar sansele de a supravietui erau mici.

Cand a implinit patru saptamani, tatal, Barry, i-a pregatit un tort aniversar special, pentru a marca evenimentul si, in urmatorii doi ani, parintii  au sarbatorit lunar nasterea fetei, fiecare luna in plus de viata fiind o victorie pentru micuta Allegra.


Dupa cateva luni de la nastere, doctorii au descoperit ca fata nu aude bine, respira greu si are traheea foarte flexibila, motiv pentru care nu va manca sau vorbi corespunzator.

Dupa varsta de 2 ani, parintii au incetat obiceiul lunar, deoarece au capatat mai multa incredere in sansele fetei lor de a supravietui. La varsta de 4 ani, a primit cel de-al 26-lea tort aniversar.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”