Are 45 de ani ani, dar arata ca la 20! Cum isi ingrijeste pielea Anca Turcasiu de arata atat de bine

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:30

Doar salata si uleiul de cocos nu le mai ajuta pe vedete cand trec de bariera de 40 de ani!

Nu o spunem noi, ci Anca Turcasiu, tocmai cea care pana nu demult sustinea ca dieta si produsele naturiste au ajutat-o sa-si ascund varsta. De acum inainte se lasa pe mana medicului estetician.

Anca Turcasiu da proba in fata medicului estetician! Artista care s-a batut mereu cu pumnul in piept ca nu are nevoie de interventii de infrumusetare, a ajuns la concluzia ca masca cu ulei de cocos si aloe vera nu mai au efectele asteptate.


Are 45 de ani ani, dar arata ca la 20! Multi au banuit-o ca ar fi trecut in mare secret pe la doctor, dar de fapt altceva se ascunde in spatele frumusetii sale:„aproape ca imi masor orele de somn, imi masor cantotatea de apa pe care o beau.”

Carnea este istorie de mai bine de 20 de ani pentru Anca Turcasiu! Artista masoara, analizeaza si  nu scapa in niciun aliment care nu se afla in regimul ei.

Dupa atata efort si sacrificiu stie clar ce lucruri trebuie sa ramana excluse din viata ei.
Si cand nu este salata in meniu, actrita se delecteaza cu „oua, branzeturi, iaurturi, legume”


Nici cand o vezi Miki de la Kapital nu ai spune ca are tot 45 de ani! Vegetariana convinsa, dar si o impatimita a sportului, cantareata a spus adio naturalului si a inceput sa corecteze din imperfectiunile care au lasat semne pe chipul ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu numai un chip luminos trebuie bifat pe cartea de vizita a vedetelor, ci si niste maini tonfiate si puternic hidratate.

Adina Buzatu nu se sfieste sa recunoasca adevarul.  Un tratament bun  la momentul oportun, e binevenit!