Are 8 ani si a prins un hot folosind o aplicatie pentru iPad. Uite cum a reusit

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:54

Un hot din Anglia, responsabil pentru mai multe spargeri de locuinte, a fost prins de un baietel in varsta de 8 ani intr-un mod mai putin obisnuit.

Landon Crabtree, care este in clasa a treia, a folosit o aplicatie care localizeaza tableta iPad pentru a afla unde este gadgetul sau si mai multe bunuri ale familiei sale care au fost furate recent.

 

Dupa ce a activat aplicatia de pe un calculator baiatul a observat ca iPad-ul sau era intr-un hotel din apropiere. El i-a spus tatalui sau, care a anuntat politia.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

In

aproximativ o ora seful politiei locale informa parintii baiatului ca au arestat suspectul. "Nu te pui cu familia noastra", a spus baiatul, care vrea sa fie agent FBI atunci cand va fi mare.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.