Are 93 de ani si isi traieste ultimele zile singura! Cea mai mare dorinta a ei e sa-si vada copiii inca o data! Mamaie Maria iti va sfasia inima cu povestea ei

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:56

Mamaie Maria are 93 de ani si traieste cele mai mari chinuri ale batranetii: boala si singuratatea.

Cu multa greutate, mamaie Maria isi taie singura lemnele, hraneste animalele si se descurca asa cum poate. Cand sta in casa, impleteste ca sa-si aline singuratea.

Am sase pasari, atat. Am cinci gaini si un cucos. De doua ori pe zi vin si le dau mancare, le pun apa. Daca mi se face rau, stau intr-un loc putin pana imi revin. Le dau mai tarziu, dar le dau.

Dumnezeu imi da forta de sus.
Am si un caine, ii dai si lui mamaliguta, paine sa manance.
La anii mei inca mai fac. Mai implestesc cand stau in casa, ca sa nu imi fie urat"

"Am si eu o rugaminte la dumneavoastra. Vreau sa ii duceti acest covoras doamnei Teo. Buna ziua doamna Teo. va trimit un covoras, multa sanatate va doresc, inima buna si sanatate", i-a transmis batrana vedetei Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am avut trei copii  care au murit de mici, pe alti cinci i-am ingropat apoi,  iar 3 traiesc.
Doua fete si un baiat. Eu ma mai supar pe ei si le zic ca nu vin pe la mine, dar ce sa le fac, daca si la ei este greu.
AS dori sa vina mai des la mine, sa ma vada. Mi-as dori sa fie zilnic cu mine, dar de unde s aii iau. Il astept pe cel mic, ca a zis ca vine la mine azi. Am o saptamana de cand nu a venit.
Nu vine cat traiesc, o sa vina cat o sa mor. Omul meu a murit la 76 de ani, am 16 ani de cand stau singura. Intr-un an mi-au murit doi copii. Amandoi s-au dus.
Mamaie Maria si-a vazut ultimul vis indeplinit
Echipa WOWBiz i-a pregatit o surpriza emotionanta mamei Maria. Atunci cand se astepta mai putin, copiii si nepotii ramasi in viata, au venit in vizita si au stat cu ea la masa, ca o familie, asa cum batrana mereu si-a dorit.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.













 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.