Are burta umflata si toti ii intreaba pe parinti daca este insarcinata! Adevarul e altul. E CUTREMURATOR ce are aceasta fetita de 2 ani in burta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 05:00

Cand Rosannah Searle, acum in varsta de 2 ani, s-a nascut, parintii ei au crezut ca mica umflatura pe care o avea pe spate nu reprezinta o problema.

Au inceput insa sa se panicheze dupa ce au observat ca abdomenul micutei creste necontrolat. In urma unor controale si analize amanuntite, fetita a primit la 3 luni un diagnostic crunt: neuroblastom in stadiul 3.

Practic, in interiorul burtii ea avea o tumoare imensa care se dezvolta extrem de rapid si care, in acel moment, cantarea intre 6 si 8 kilograme.

"La razele X se putea vedea o masa extrem de mare, alba, in interiorul ei.

Cand ne-au spus ca e vorba de o tumoare am incremenit. Toata lumea se uita ciudat la ea pe strada, ne intreba daca este insarcinata. A fost cumplit", spune mama ei.

Din nefericire starea micutei nu se imbunatateste deloc. Primele 4 sedinte de chimioterapie nu au dat niciun rezultat. In plus, din cauza tumorii corpul ei secreta o cantitate mare de adrenalina, fapt care face ca inima sa ii bata intr-un ritm extrem de accelerat; cordul i-ar putea ceda in orice moment.


Familia posteaza constant despre starea de sanatate a fetitei pe o pagina speciala de Facebook, care a strans pana acum 4.300 de fani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.