Are cea mai ORIBILA meserie din lume! Putini oameni sunt in stare de ASA CEVA

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 17:20

Daca v-ati gandit vreodata ca aveti cea mai neplacuta slujba din lume, v-ati inselat amarnic! Cu siguranta nu va doriti sa fiti in locul persoanelor de mai jos.

Va vine sa credeti sau nu, exista meseria de a verifica eficienta unui antiperspirant. Si nu este placuta deloc! Practic cel angajat intr-o asemenea pozitie trebuie sa miroasa, la propriu, subratul unor barbati care au folosit produsul si, ulterior, au facut o serie de exercitii fizice solicitante.

Daca mirosul de transpiratie este unul puternic atunci antiperspirantul nu este omologat. In caz contrar, el intra pe linia de productie.

Nu stim care este nivelul salarial, insa cu siguranta o astfel de slujba nu este pentru oricine. Voi ati putea sa faceti asa ceva?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.