Are colacei peste tot si unii spun ca ar fi obeza, dar EA se simte foarte bine asa! Cine e VEDETA

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:50

E atat de mandra de corpul ei incat nu ar schimba absolut nimic. Chiar daca nu are deloc masurile ideal 90-60-90, ba chiar multi ar incadra-o la categroia ‘obezitate’.

Cati ani credeti ca are diva din imaginile urmatoare?! Raspunsul deocamdata este dificil pentru ca oricat de atent te-ai uita, silueta ei induce in eroare. Sa aiba 25 de ani, 40 sau chiar 70? Oare este gravida?! Oare se afla in plin proces de ingrasare pentru un rol?! Cin sa fie...?!

Va ajutam cu urmatoarele informatii: e blonda si mandra nevoie mare de corpul ei voluptos. Sustine ca are o alimentatie extrem de sanatoasa, si ca nu trece zi de la Dumnezeu fara sa faca exercitii fizice! Ca sa demonstreze acest lucru, de curand, isi  exercita antrenamentul de

fitness pe o plaja insorita din Dubai, acolo unde gazela isi petrece vacanta! Paparazzi au surprins-o cand alerga, cand facea genuflexiuni si exercitii speciale pentru talie, si apoi...cand inota. Costumul de baie floral, din doua piese, ii scotea in evidenta celulita, colaceii si toate partile pliiine de grasime! Asadar ghiciti ce varsta are aceasta vedeta cu gabaritul depasit?!

Oare este de-o seama cu Adele, cantareata britanica de 26 de ani, care a cucerit toate topurile? Hm...
Nici vorba. Chiar daca la inceputul carierei artista avea un fizic asemanator cu al vedetei noastre din imagini, Adele in ultimul timp arata din ce in ce mai bine!

Propunem sa adaugam inca douazezi de ani. Oare blonda are 46?! Adica varsta frumoasei Halle Berry? Superba mulatra chiar daca a nascut un baietel in toamna anului trecut, a dat jos imediat cele 24 de kilograme, acumulate in timpul sarcinii.
Ei bine, va asiguram ca blonda voluptoasa nu este nicidecum insarcinata si nici nu are o varsta apropiata de 46 de ani.

Ei, probabil va ganditi ca a acumulat atatea kilograme pe parcursul mai multor ani. Atunci va propunem sa o comparam cu Jane Fonda, care are 75 de ani!!! Veterana actrita sfideaza toate legile imbatranirii corpului uman si prezinta de fiecare data o silueta trasa prin inel care le face geloase chiar si pe tinerelele de 18 ani. 
Totusi, plinuta din imagini n-a ajuns SIGUR in apropierea acestei varste.

Cel mai bine este sa nu mai lungim momentul si sa dam cartile pe fata. Desi pare incredibil, diva cu un corp atat de masiv, implineste luna aceasta.....33 de ani! Numele ei este Gemma Collins si este un star de reality show de succes, din Marea Britanie. Chiar daca un picior de-al ei face cat tot bazinul Jessicai Alba, burta il face gelos chiar si pe Jack Black, iar fundul ei este de trei ori cat al lui Jennifer Lopez, Gemma nu stie cum de a ajuns

la un asemenea gabarit; pentru ca, ea mananca numai iaurturi, fructe si carne de pui. Mda da...si marmota...

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei