Are coronavirus! Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a făcut anunțul de pe patul de spital: „A venit momentul să trec și eu prin acest COVID...”

Autor: Amalia Georgescu
Echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021 la începutul competiției
Sursa: Instagram

Nu a mai fost activă pe contul de instagram, iar prietenii virtuali s-au întrebat ce se întâmplă cu fosta concurentă de la Survivor România 2021. Acum, vedeta a dezvăluit că a fost diagnosticată cu noul coronavirus.

După ce s-a întors din Republica Dominicană, fosta concurentă de la Survivor România 2021 a comunicat zilnic cu prietenii de pe instagram. Acum, nu a mai fost prezentă în mediul online, iar totul se pare că are legătură cu starea ei de sănătate. Ce fostă concurentă de la Survivor România 2021 are coronavirus?

O fostă concurentă de la Survivor România 2021 s-a infectat cu coronavirus. Cum se simte?

Și-a obișnuit prietenii virtuali să fie mai tot timpul prezentă în mediul online, iar pentru că acum a lipsit, vedeta a stârnit îngrijorarea celor care îi urmăresc activitatea. Amna, căci despre ea este vorba, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu a mai fost activă pe instagram. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a anunțat că s-a infectat cu noul coronavirus și se pare că simptomele sunt destul de grave, având în vedere că a făcut anunțul de pe patul de spital.

Amna și-a sfătuit prietenii virtuali să respecte toate regulile și să se protejeze pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 le-a mărturisit prietenilor virtuali că nu știe cum s-a infectat cu COVID-19, având în vedere că a ținut cont de regulile de igienă, a purtat mască și s-a protejat în tot acest timp.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Amna după ce s-a întors de la Survivor România 2021? A făcut anunțul în miez de noapte: „Nu am...”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Dragii mei, pentru că toată lumea se întreabă de ce nu mai sunt pe rețelele de socializare, cred că v-ați prins și voi că se întâmplă ceva. A venit momentul să trec și eu prin acest COVID. Ce să vă zic? Să fim bine! Aveți grijă, protejați-vă, purtați măști. Habar nu am ce să vă zic pentru că eu am făcut toate aceste lucruri și totuși am reușit să mă îmbolnăvesc.”,

este mesajul pe care Amna, fosta concurentă de la Survivor România 2021, l-a postat pe contul de instagram.

Amna a fost concurentă la Survivor România 2021, în echipa Faimoșilor, însă problemele de sănătate nu i-au mai permis să continue lupta. După ce a revenit în țară, vedeta a trecut printr-o intervenție chirurgicală și când părea că lucrurile s-au rezolvat pentru ea, acum, fosta concurentă de la Survivor România 2021 se află din nou la spital, de această dată din cauza infecției cu COVID-19. 

Citeste si: Amna, acuzatii dure la adresa lui Zannidache dupa ce a iesit din competitia Survivor Romania 2021:"Nu are coloana vertebrala. Nu poti sa le faci colegilor tai..."