Are doar 15 ani, dar e "prea frumoasa ca sa fie privita". Dupa mai multe operatii estetice, adolescenta face furori pe Internet

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 sep 2020, 19:40

Pe retelele de socializare din China au inceput sa circule imagini cu o tanara despre care se spune ca are 15 ani, dar a facut deja mai multe operatii estetice.

 

Lee Hee Danae, o adolescenta nascuta in 1999, in provincia Henan, are peste 400.000 de fani pe pagina sa pe de reteau sociala Weibo din China. Unii dintre acestia sustin ca e "prea frumoasa ca sa fie privita". Fata a ajuns sub cutitul medicilor esteticieni pentru a-si recastiga un fost iubit.
Mai multe persoane au declarat ca pielea ei alba si barbia ascutita inseamna ca este un "spirit-sarpe", un personaj popular in legendele chinezesti.
Operatiile estetice sunt din ce in ce mai populare in China, mai ales modificari ale pleoapelor si rinoplastii. La inceputul anului, un barbat si-a facut mai multe operatii estetice pentru a arata ca Lei Feng, un soldat chinez din anii '60, devenit un simbol al Partidului Comunist.

Lee Hee Danae, o adolescenta nascuta in 1999, in provincia Henan, are peste 400.000 de fani pe pagina sa pe de reteau sociala Weibo din China.

Unii dintre acestia sustin ca e "prea frumoasa ca sa fie privita". Fata a ajuns sub cutitul medicilor esteticieni pentru a-si recastiga un fost iubit.

Mai multe persoane au declarat ca pielea ei alba si barbia ascutita inseamna ca este un "spirit-sarpe", un personaj popular in legendele chinezesti.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Operatiile

estetice sunt din ce in ce mai populare in China, mai ales modificari ale pleoapelor si rinoplastii. La inceputul anului, un barbat si-a facut mai multe operatii estetice pentru a arata ca Lei Feng, un soldat chinez din anii '60, devenit un simbol al Partidului Comunist.