Are doar 20 de ani, dar a facut o avere uriasa, singura-singurica! Uite cati bani a strans Kylie Jenner, sora lui Kim Kardashian, in doar doi ani

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 19 iul 2018, 12:02

Cea mai tanara membra a clanului Kardashian-Jenner este si cea mai bogata dintre surori, multumita brandului de cosmetice Kylie Cosmetics, care a inregistrat o crestere uriasa in doar doi ani de la lansare.

Averea lui Kylie Jenner e evaluata la peste 900 de milioane de dolari.

Kylie e celebra pentru conturul de buze si pentru rujul "lip kits", insa de la lansarea acestora si-a diversificat gama de produse cu un fard de pleoape, iluminator, tus de ochi si altele.

 

Vanzarile sale de produse in serie "limitata" i-au adus vanzari uriase. De exemplu, colectia sa pentru Sarbatorile de iarna, din 2016, i-au adus intr-o singura zi vanzari de 19 milioane de dolari.

 

De la lansarea in februarie 2016, Kylie Cosmetics a inregistrat vanzari de peste 630 de milioane de dolari iar compania este detinuta in totalitate de mezina Kylie.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Iata care e situatia averilor celorlalte surori ale clanului Kardashian:

 

Kim Kardashian – $175 milioane

Khloe Kardashian – $40 milioane

Kourtney Kardashian – $35 milioane 

Kendall Jenner – $18 milioane

Rob Kardashian – $6 milioane

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.