Are doar 27 de ani si spune ca s-a culcat pana acum cu 2.500 de fete! Uite cum arata acest tanar: "Femeile fac coada la usa mea"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 20 sep 2020, 02:20

Tanarul din imaginile alaturate a socat pe toata lumea dupa ce a marturisit intr-un interviu acordat unei publicatii celebre ca s-a culcat pana acum cu peste 2.500 de femei.

Danny Wagster s-a apucat de sala de la varsta de 18 ani iar acum, ajuns la 27 de ani, este antrenor de fitness. El marturiseste ca a inceput sa primeasca o atentie foarte mare din partea femeilor dupa ce muschii i s-au dezvoltat.

De atunci, a ajuns sa schimbe si cate 5-6 partenere in fiecare saptamana, ajungand pana acum la un total de aproximativ 2.500 de femei.

Danny marturiseste ca dintre toate relatiile pe care le-a avut doar in doua dintre ele a fost cu adevarat implicat si a suferit dupa terminarea lor.



Tanarul nu considera ca a facut nimic gresit pana acum si isi doreste sa o intalneasca pe cea care il va determina sa renunte la acest stil de viata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: