Are doar 4 ani, insa s-a nascut cu o inima bolnava! Mihaela ARE NEVOIE de AJUTORUL vostru VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:30

Mihaela e o mica printesa. Ochii ii sclipesc in momentul in care cand te privesc, iar cu zambetul pur si simplu te cucereste. N-ai fi ghicit niciodata ca inima sa e franta!

Iuliana, mama ei, nici nu isi poate imagina ca Mihaelei i s-ar putea intampla ceva rau. Acum doua valve artificiale o ajuta sa respire si sa ramana printre noi.

 

La numai doua zile dupa ce Mihaela venise pe lume, Iuliana a aflat ca micuta ei sufera de o malformatie pe cord. Pana la 18 ani, micuta printesa va fi nevoita sa suporte constant operatii dupa operatii. Valvele artificiale si mecanica trebuie schimbate constant, altfel...

 

Pentru Mihaela, mama e cea mai importanta fiinta de pe pamant. Iuliana a acceptat soarta inca de cand a adus-o pe lume. Nu e revoltata, dar lacrimeaza cand se gandeste ca viata Mihaelei depinde de bani.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Cam

800 de euro ar costa tratamentul Mihaelei. Mult, prea mult pentru biata femeie care are un salariu lunar de 800 de lei din meseria de menajera.

 

N-are nici macar o locuinta stabila. Sta pe unde apuca, azi la rude, maine la prieteni. Cu inca un baietel acasa si cu grija fetitei sale, viata femeii este o lupta continua. E singura, sotul sau a uitat-o demult.

Doar fetita si baietelul sau ii mai aduc licarirea sperantei in privire.

 

O lupta pe care a castigat-o in ultimii patru ani, de cand s-a nascut Mihaela. Va mai reusi sa stranga bani si pentru operatiile urmatoare? E singura intrebare la care femeia nu stie raspunsul.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.