Are doar 4 ani si sufera de doua boli genetice RARE! S-a nascut cu 25 de degete la maini si la picioare

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 iul 2022, 23:35

Un baietel in varsta de 4 ani din India sufera de doua boli genetice din cauza carora este diferit de ceilalti copii din jurul lui.


Baietelul sufera si de sindactilie, din cauza careia unele dintre degetele lui sunt lipite. Arpan are in total 25 de degete: 13 la maini si 12 la picioare. Totusi, cu toate ca este diferit, el este o mica vedeta in oraselul in care locuieste.

"Imi place cand lumea vine la mine sa faca poze. Singurul lucru care nu imi place este ca nu imi pot gasi o pereche de incaltaminte care sa mi se potriveasca", a declarat Arpan.


Tatal sau, in varsta de 35 de ani, spune ca baietelul s-a nascut de fapt cu 26 de degete. Unul dintre ele l-a pierdut in urma unui accident pe care l-a avut la varsta de 2 ani.

Mama baietelului spune ca nu este de acord ca fiul ei sa faca o operatie pentru indreptarea malformatiilor, desi a primit multe propuneri in acest sens.

Cu toate ca are 25 de degete, Arpan nu detine recordul.
El este intrecut tot de un baietel din India, care s-a nascut cu 34 de degete la maini si la picioare.




Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.