Are doar 9 ani, dar sufera de leucemie. Disperat, tatal sau a gasit o solutie EXTREMA pentru a face rost de bani

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:52

Un tata din China incearca cu disperare sa faca rost de bani pentru a plati cheltuielile medicale uriase ale fiului sau.

Chen Yuntao, de 38 de ani, isi pune pe cap o masca de cal si ingenuncheaza pe o strada aglomerata din orasul Hefei. Alaturi, pe un panou, un mesaj ii roaga pe trecatori sa il incalece, pentru cinci yuani (aprox. 3,5 lei.)
Chen incearca astfel sa faca rost de bani pentru fiul sau de 9 ani, Minghao, care sufera de leucemie. Baiatul a mai fost tratat o data insa boala a revenit iar familia nu mai are bani pentru tratament.
Ei au cheltuit deja echivalentul a 30.000 de euro si datoreaza clinicii medicale alti 25.000 de euro.
"Baiatul a terminat o etapa de chimioterapie iar doctorii spun ca poate incepe etapa urmatoare de indata ce va fi apt fizic.
In sat am vazut copii care platesc pentru a se urca pe un cal, asa ca m-am gandit sa pretind ca sunt un cal, ca sa strang bani pentru fiul meu", a marturisit barbatul.
Niciun trecator nu s-a incumetat sa il calareasca, insa multi i-au donat bani. El trebuie sa stranga 7500 de euro pentru tratamentul viitor al fiului sau, care este suportat de stat in proportie de 90%.

Chen Yuntao, de 38 de ani, isi pune pe cap o masca de cal si ingenuncheaza pe o strada aglomerata din orasul Hefei. Alaturi, pe un panou, un mesaj ii roaga pe trecatori sa il incalece, pentru cinci yuani (aprox.

3,5 lei.)

Chen incearca astfel sa faca rost de bani pentru fiul sau de 9 ani, Minghao, care sufera de leucemie. Baiatul a mai fost tratat o data insa boala a revenit iar familia nu mai are bani pentru tratament. Ei au cheltuit deja echivalentul a 30.000 de euro si datoreaza clinicii medicale alti 25.000 de euro.

" Baiatul a terminat o etapa de chimioterapie iar doctorii spun ca poate incepe etapa urmatoare de indata ce va fi apt fizic. 


In sat am vazut copii care platesc pentru a se urca pe un cal, asa ca m-am gandit sa pretind ca sunt un cal, ca sa strang bani pentru fiul meu"
, a marturisit barbatul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Niciun trecator nu s-a incumetat sa il calareasca insa multi

i-au donat bani. El trebuie sa stranga 7500 de euro pentru tratamentul viitor al fiului sau, care este suportat de stat in proportie de 90%.