„Are picioarele rupte șoferul care era acolo”. O femeie din Oradea a pierdut controlul volanului, a lovit o mașină parcată și a ricoșat direct într-un microbuz

Author: Andreea Buinoschi

În urma impactului, după ce autocarul s-a răsturnat, pasagerii au ieșit fie prin portbagaj, fie prin trapa din plafon

Sursa: observatornews.ro

O femeie din Oradea a produs un accident rutier de mare anvergură, în Oradea, după ce a pierdut controlul volanului. A fost nevoie de mai multe echipe de salvatori și de mai multe autospeciale.

Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat pe șosea, în Oradea, după ce o șoferiță a pierdut controlul volanului. Peste 10 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar descarcerarea a fost nevoită să intervină.

Accident cu trei mașini, în Oradea, după ce unul dintre șoferi a pierdut controlul autovehiculului

O șoferiță a pierdut controlul volanului, a lovit o mașină care era parcată, după care, a ricoșt într-un autocar plin cu pasageri.

Incidentul a avut loc pe Calea Clujului, ieri, 13 februarie, în jurul orei 06:40. Conform primelor informații, șoferița autovehiculului a derapat.

Șoferul microbuzului a reușit, conform observatornews.ro, să evite un impact mult mai puternic: „A intrat în derapaj și a intrat în noi. Ne-a lovit în lateral, eu eram pe banda doi. Am trs un pic, să nu ne lovească frontal”.

În urma impactului, după ce autocarul s-a răsturnat, pasagerii au ieșit fie prin portbagaj, fie prin trapa din plafon. 15 persoane au ajuns la spital, dintr-un total de 19 victime.

Citește și: „Două sute. Zici că zboară”. Ultimele cuvinte ale lui Andrei, înainte de a muri în accidentul de mașină din județul Argeș

Potrivit lui Mircea Uiorean, medic UPU SMURD Oradea, niciun pacient nu a avut viața pusă în pericol, iar gravitatea leziunilor a fost mică spre medie.

Cu toate acestea, singura persoană care a ajuns la spital cu cele mai multe răni este șoferul autoturismului parcat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În momentul în care mașina lui a fost lovită de cea a șoferiței, verifica becurile, motiv pentru care a ajuns între cele două autoturisme. Chiar și așa, leziunile nu sunt grave și nu au necesitat inernare.

Șoferul beat și drogat, care a accidentat doi polițiști, a fost lăsat liber

Un șofer în vârstă de 31 de ani, care era băut și sub influența substanțelor interzise, a lovit în plin o mașină de poliție, aproape de miezul nopții, duminică, 12 februarie. În urma impactului, doi agenți au ajuns la spital.

Deoarece polițiștii au văzut că acesta circula haotic, i-au făcut semn să tragă pe dreapta, dar bărbatul nu s-a conformat.

Prin urmare, oamenii legii au plecat în urmărirea lui și, pentru că nici așa nu a funcționat, au blocat strada, pentru a nu mai putea trece.

Citește și: „Îmi pare rău de acest polițai. Vreu să mă văd cu el”. Declarațiile șoferului care a intrat în plin în mașina de poliție, pe Șoseaua Colentina

Incidentul a avut loc pe Șoseaua Colentina, sub privirile a zeci de martori.

După ce a comis accidentul, conform observatornews.ro, bărbatul a rămas în mașină și nu a vrut să coboare.

Un martor susține că, la fața locului, s-au deplasat peste 50 de echipaje de poliție, iar șoferul teribilist a fost dus la Institutul de Medicină Legală, acolo unde i-au fost prelevate probe biologice.