Are sau nu iubită? Cătălin de la "Puterea Dragostei" s-a dat de gol!

Autor: B.H.

Chiar dacă este înconjurat de o mulțime de femei frumoase în casa "Puterea Dragostei", Cătălin nu formează în mod oficial un cuplu cu nicio fată singură. Cu toate acestea, o postare pe contul lui de instagram a ridicat suspiciuni cu privire la viața sa sentimentală. Are sau nu iubită?

Cătălin este unul dintre cei mai vocali concurenți de la "Puterea Dragostei". Acesta nu ratează nicio ocazie să își expună punctul de vedere, chiar dacă acest lucru înseamnă de multe ori să dea naștere unor conflicte puternice cu ceilalți concurenți din casă.

Citeste si: Simina a vorbit pentru prima oara despre videochat! Cum a raspuns la intrebare: ''Multi oameni nu ma suporta si..''

Chiar dacă în emisiune este singur, Cătălin a reușit să încingă spiritele în cuplul Roxana și Turcu. Deși cei doi bărbați sunt prieteni, Turcu a observat mici gesturi care l-au pus pe gânduri, motiv pentru care i-a interzis iubitei sale să se mai apropie de Cătălin.

Are sau nu iubită? Cătălin de la "Puterea Dragostei" s-a dat de gol!

Citeste si: Mariana, cu lacrimi in ochi! A lovit-o pe Berna in casa "Puterea dragostei"! Imagini uluitoare

Dincolo de acest mic conflict, Cătălin a reușit să își pună admiratorele de jar după ce a postat la story o fotografie cu o conversație amuzantă:

"Bună! Ești foarte drăguț! Ai iubită?"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Bună! Așteaptă puțin să mă uit și eu pe profilul tău...Da! Am iubită!"

Cu toate că nu este o certitudine că răspunsul la întrebarea ''Ai iubită?" a fost oferit de Cătălin, se pare că acesta s-a regăsit în conversația pe care a postat-o pe instagram, simțind nevoia să aducă o completare: "Pentru foarte multe dintre voi am."

Cătălin a dat de înțeles că este destul de pretețios atunci când vine vorba despre femeia pe care și-o dorește alături și că aspectul fizic este un factor foarte important. 

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei vorbește despre relația cu Cosmin Isăilă, fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua| EXCLUSIV