Are sau nu operații estetice? Cristina Mihaela a făcut dezvăluirea: "Nu mă feresc să..."

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 18 iul 2022, 17:55
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Cristina Mihaela Dorobanţu, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, a spus totul despre aspectul ei fizic. A apelat sau nu la ajutorul medicului estetician pentru a arăta mai bine?

Cristina Mihaela este o femeie frumoasă, ambițioasă și a reușit să își construiască o carieră în lumea televiziunii, astfel că acum este  prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei.

Ce operații estetice are Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei?

Având în vedere că apare în fiecare zi pe micul ecran, prezentatoarea de televiziune știe că este esențial să afișeze în permanență o imagine impecabilă, astfel încât să fie un exemplu pentru toți cei ce o urmăresc.

Deși a fost înzestrată cu trăsături armonioase, Cristina Mihaela a recunoscut că a apelat la intervențiile estetice pentru mici îmbunătățiri. 

Citeste si: Cristina Mihaela a facut anuntul in gala ''Puterea dragostei'': ''Doi concurenti au fost DESCALIFICATI''

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Într-un interviu acordat recent, prezentatoarea de la Puterea Dragostei a spus că, în urmă cu ceva timp, a trecut pragul medicului estetician pentru o augmentare mamară, dar și pentru a-și injecta acid hialuronic în zona buzelor. Dacă operația de la nivelul sânilor a ieșit așa cum își dorea, Cristina Mihaela a mărturisit că intervenția din zona buzelor nu a fost tocmai pe placul ei, astfel că nu ar mai repeta procedura, fiind mulțumită de aspectul natural al buzelor ei.

"Le folosesc şi eu (n.r filtrele de pe instagram), sunt o persoană asumată. Am apelat, de-a lungul timpului, şi la operaţii estetice, nu mă feresc să recunosc. Încurajez toate persoanele care simt nevoia de o schimbare să o facă, dacă asta le face să se simtă mai bine în pielea lor. Trebuie să ne iubim mai mult. Am făcut augmentare mamară şi la nivelul buzelor am decis să umblu puţin, punându-mi acid hialuronic.

Însă mai rău am făcut şi acum regret, căci buzele mele naturale erau mult mai frumoase. Nu aş mai repeta procedura.", a spus Cristina Mihaela într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Cu toate că vedetele sunt criticate pentru că exagerează cu operațiile estetice, Cristina Mihaela a dezvăluit că încurajează astfel de proceduri, mai ales în cazul persoanelor care își doresc să se simtă mai bine în pielea lor și să scape de anumite complexe.

Citeste si: Cristina Mihaela a făcut anunțul la o lună de la începutul sezonului 3 Puterea Dragostei: "Din păcate..."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.