Are un sot celebru si doi copii frumosi, dar tot mai intoarce privirile barbatilor. Cum arata acum sotia lui Cristi Borcea

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:46

Alina Borcea a facut furori la mall, in timp ce isi plimba baietelul.

Nu vor fi tocmai cele mai fericite sarbatori pentru familia Borcea dar Alina pare ca face fata situatiei bine. Imbracata casual, cu o pereche de jeansi care ii sublineaza silueta, un tricou alb si o geaca de piele, blondina a iesit la cumparaturi cu Borcea Junior.

Cum era de asteptat, prima oprire a fost la magazinul de jucarii unde micutul Alexandru s-a jucat minute bune printre rafturi. Chiar daca Alina a vorbit aproape non stop la telefon, sotia dinamovistului nu l-a scapat nici o clipa din ochi pe baietelul ei de trei ani si jumatate.

Dupa ce a studiat toate jucariile de la raft, Alexandru s-a decis. O masinuta din plastic este ceeea ce-si doreste. Mamica nu a avut nimic de obiectat si a platit-o imediat. Nici nu are cum sa-l refuze pe Borcea junior, o privire in ochisorii lui albastri si se topeste pe loc de dragul lui.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alina

este chiar o aparitie. Si-a revenit spectaculos dupa nasterea micutei Gloria Elena, iar sotul sau  nu are decat cuvinte de lauda la adresa ei. Doar daca ne uitam pe imaginile de la botezul fiicei lor ne dam seama cat de mandru este fostul finantator al clubului Dinamo de mama copiilor.

Cum mai sunt cativa ani pana cand sotul ei va fi eliberat de la Poarta Alba, Alina este si mama si tata pentru micutii ei, sarcina pe care o indeplineste de minune.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.