Are un viciu prea greu de stapanit. Asta spune Gigi Becali despre finul lui, Cristi Borcea

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:12

Si asta nu e tot, fostul actionar de la Dinamo a ajuns la spital, iar Valentina a fugit din tara. Finul lui Becali a ajuns de urgenta la spital. Nasul ii ia apararea, cum este si normal.

Tot Gigi Becali a spus ca Valentina ar fi fost inseminata artificial, lucru prea putin probabil. Sa nu uitam totusi ca fostul actionar de la Dinamo a avut mai multe permisii. O data in luna octombrie 5 zile, dintre care 3 le-a stat cu Alina pentru botezul  micutei lor, 1 zi cu Mihaela si copiii cei mari si alte doua cu Valentina, lucru confirmat si de Gigi Becali.

O alta permisie de cateva zile ar fi avut-o in luna august a anului trecut, timp in care ar fi stat doar cu Valentina, pentru ca actuala sotie era in America

pentru nasterea fetitei lor.

Cum manechinul a spus ca deja stie sexul copilului, asta inseamna ca sarcina a ajuns chiar si la patru luni. La un calcul simplu, numaratoare iese perfect.

Motivul pentru care a ajuns fostul actionar dinamovist la Spitalul de urgenta Floreasca nu este cunoscut cu exactitate! S-a vorbit, initial, despre un control de rutina, apoi despre anumite complicatii!

Oare scandalul in care sunt implicate cele mai importante doua femei din viata lui i-au dat mari palpitatii? Si problemele la inima au explicatia lor.

Ne-o spune chiar Carmen Harra.Cand el era la inchisoare, Valentina Pelinel se distra de mama focului. Avem imagini fabuloase cu ea in Franta.

In imaginile pe care le vedeti, Valentina bia divortase de politicianul Cristian Boureanu, iar relatia cu fostul actionar dinamovist era doar un zvon.

Chiar daca era oficial  libera, Valentina nu s-a apropiat de absolut niciun barbat si toata ziua vorbea la telefon cu prietenul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imediat dupa divortul de Boureanu, Valentina a inceput sa poarta un inel ce-ar face-o geloasa chiar si pe Kim Kardashian.

Cu un diamant enorm, inelul cu pricina poate fi catalogat ca unul dintre cele mai scumpe de logodna de la noi. Iar din 2014 de cand l-a pus pe deget, nu-l mai da jos fie ploaie, fie vant.

In octombrie 2014 ne marturisea ca este inca indragostita, desi divortase de cateva luni. Asa ca ne intrebam daca sunt adevarate speculatiile ca blondina ar avea relatia cu afaceristul inca dinainte de divortul de Cristi Boureanu si inainte chiar ca el sa divorteze de Mihaela Borcea.

Ba mai mult, cuplurile Valentina- Cristi Boureanu si Mihaela cu fostul ei sot mergeau si in vacante impreuna. Toata lumea se intreaba de cand are o relatie Valentina cu tatal copilului ei. Oare de aceea a divortat Boureanu de frumoasa blonda?

Alta varianta care se zvoneste este ca afaceristul s-a casatorit cu Alina dupa ce Valentina ar fi refuzat sa divorteze de Cristi Boureanu. Bineinteles, doar ei stiu exact care este adevarata poveste.

Am incercat sa luam legatura si cu Mihaela Borcea, dar asa cum si la divortul ei de afacerist a preferat discretia, acum cu atat mai mult nu doreste sa comenteze!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.