Arena Bucatarilor: Retea muschiului de vita in crusta de rosii

Autor: S.B. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:22

Chef Robert Voicu va arata cum se pregateste muschiul de vita cu o crusta de rosii uscate si pasta de creveti.

Pentru acest preparat, muschiul de vitel a fost mai intai fasonat, adica i s-a indepartat zona de culoare sidefului. Apoi, a fost tras la tigaie si uns cu crema de rosii seci si creveti si a fost bagat la cuptor.

Garnitura este formata din cartof fondant trans la tigaie in putin unt. Sosul de ciuperci a fost facut dintr-o crema "magica", recomandata de Chef Robert Voicu, cu putina supa si smantana.

Urmareste in materialul video de mai jos cum a fost preparata aceasta delicatesa: ##VIDEO142697##

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste bună pentru gospodine și pensionare! Statul oferă bani pentru repartitoare. Cine va putea beneficia de un voucher de 750 de lei