ARESTARE CU SCANDAL in Constanta. Acuzatul s-a BATUT corp la corp cu mascatii

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:44

Il mai tineti minte pe politicianul care a blocat o intersectie pentru ca a adormit in masina? Ei bine, e din nou vedeta! S-a luptat corp la corp cu oamenii legii veniti sa-l duca la DNA!

##VIDEO98218##Va avertizam ca urmeaza imagini cum n-ati mai vazut! De bunavoie si nesilit de nimeni sau...nu! Cel lipit cu jumatate de fata de masina politiei este Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta. Pentru ca exista un mandate de aducere pe numele lui, a fost luat pe sus si dus la DNA.

Dupa cum vedeti in imagini, presedintele Consiliului Judetean nu s-a lasat cu una, cu doua si a opus rezistenta.

Anchetatorul cu geaca maro l-a tinut in permanenta de brat, in vreme ce un alt politist din masina il tragea pe demnitar de cealalta mana!

Degeaba s-a chinuit Nicusor Constantinescu sa ii induplece pe anchetatori! Oamenii legii au venit hotarati sa-l ia pe sus. In timp ce angajatii primariei cereau cu disperare sa vada mandatul de aducere, pe Nicusor Constantinescu parea ca il lasa puterile. De la atata presiune i s-a facut rau.

Din fericire, presedintele Consiliului Judetean si-a revenit rapid, iar apoi s-a prezentat de bunavoie la sediul DNA din Constanta, unde a fost audiat mai bine de o ora si jumatate. „ Am fost tratat ca un animal! ”, a declarat la iesire.

Se pare ca procurorii DNA l-au citat de doua ori, insa, demnitarul nu s-a prezentat la sediu. A treia oara, politistii au venit la Primarie sa il aduca personal in fata procurorilor anticoruptie.

Presedintele Consiliului Judetean sustine, insa, ca nu stia nimic si ca totul ar fi, de fapt, o ancheta politica.

Nicusor Constantinescu este anchetat de procurorii DNA pentru mai multe fapte de abuz in serviciu in legatura cu plati ilegale care ar fi fost facute din bani publici. Acelasi Nicusor Constantinescu a mai intrat in atentia publicului si in 2006. Atunci, masina presedintelui Consiliului Judetean Constanta a ramas intepenita in trafic si nu pentru ca ar fi facut pana.

Actualul consilier dormea dus. Iar gurile rele de la acea vreme spuneau ca ar fi fost baut. Cine este Nicusor Constantinescu? Supranumit si unul dintre baronii PSD, a intrat in politica in anul 2000, cand a candidat pentru functia de consilier local, si a facut echipa cu primarul Radu Mazare. In anul 2004, a fost numit presedintele Consiliului Judetean din partea PSD si inca a ramas in functie.

In momentul de fata, are interdictie de a parasi tara, pe tot parcursul anchetei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.