Arestarea celor mai influenti oameni din fotbal, in presa europeana!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:53

Lotul oamenilor din fotbal transferat dupa gratii s-a impartit intre Bucuresti, Constanta si Craiova.

Este, fara indoiala, unul dintre cele mai rasunatoare dosare finalizate de justitie dupa 1989! Numai daca ne gandim ca dupa gratii a ajuns un fost capitan al Barcelonei, nu ne mai mira ca sentintele date de judecatori au facut inconjurul lumii deja. Gica Popescu, fostul capitan al Nationalei de fotbal a Romaniei si al FC Barcelona, dar si o legenda a fotbalului din Turcia, unde a castigat trofee cu Galatasaray, este acum incarcerat in penitenciar.

Gica Popescu avea cele mai mari sanse sa ajunga presedinte al Federatiei Romane de Fotbal in urma alegerilor programate astazi. Din pacate pentru el, planurile s-au naruit odata cu anuntarea sentintei.

Informatia a fost preluata de toata presa europeana, care scrie despre fostul capitan al Barcelonei condamnat la inchisoare pentru frauda fiscala. Marca, Mundo Deportivo, El Confidencial sau France Football sunt doar cateva dintre publicatiile care au scris despre fostul mare fotbalist.

Alti trei grei ai fotbalului au ajuns la penitenciarul Poarta Alba, acolo unde se afla incarcerat Gigi Becali. Este vorba despre finul latifundiarului, Cristi Borcea, dar si verii Victor si Ioan Becali.

Acum vremurile s-au schimbat pentru unul dintre cei mai puternici impresari de fotbal din Romania. Nu-i ramane decat sa spere ca judecatorii ii vor accepta o cerere de eliberare conditionata, avand in vedere ca are varsta de peste 60 de ani.


Cristi Borcea s-a predat ultimul dintre cei 3 aseara, in Constanta. Se pare ca milionarul a petrecut ore bune intr-o cafenea din incinta unei banci din oras, alaturi de fiul lui, Patrick, in varsta de 16 ani, si de fosta sotie, Mihaela.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

In jurul orei 7, o masina paraseste parcarea sediului bancar.

Soferul trage parasolarele, semn ca vrea sa fereasca pe cineva de ochii presei. Pe bancheta din spate pare a fi nimeni altul decat Cristi Borcea. Soferul apasa acceleratia, calca linia continua si dispare. Fostul actionar al clubului Dinamo, Cristi Borcea, ii va sta alaturi cu o condamnare egala cu cea a lui Ioan Becali.

Cel mai devreme ar putea iesi peste 2 ani si aproximativ 2 luni. Varul sau, Victor, desi are o pedeapsa mai mica, ar putea sa mai ramana in penitenciar.

Cei 3 vor ramane in tot acest timp in compania lui Gigi Becali.