Arestarea lui Apostu, cercetarea edilului Brasovului si suspendarea lui Basescu fac topul celor mai populare subiecte de saptamana aceasta!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:48

In fiecare sambata, Kanal D iti face rezumatul celor mai importante evenimente de peste saptamana, ca tu sa te poti bucura de mai mult timp liber, fara sa pierzi contactul cu actualitatea.

A fost o saptamana in care politica romaneasca a fost din greu incercata. Sorin Apostu, primarul orasului Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, alaturi de omul de afaceri Calin Stoia, sub acuzatia ca edilul a primit mita 94 de mii de euro in schimbul incheierii unor contracte de asigurare a parcului auto si pentru salubrizarea orasului. Pe langa lovitura de imagine, primarul a mai primit o veste proasta- suspendarea sa din PDL.


Citeste si Primarul Clujului, retinut pentru luare de mita. VIDEO


DNA face ordine saptamana aceasta si in Brasov. Tot membru PDL, primarul George Scripcaru, alaturi de prefectul Ion Gontea sunt cercetati pentru coruptie, abuz in serviciu si complicitate la luare de mita in dosarul in care este cercetat si fostul sef al Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Brasov. Acesta ar fi primit 70.000
de euro ca sa nu inchida o piata din Brasov.

Citeste si Primarul si prefectul Brasovului, la DNA. Uite ce acuzatii le sunt aduse! VIDEO

In baza unui anunt facut saptamana trecuta, USL va incepe luni procedurile pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, dupa declaratiile facute de acesta la postul public de radio. Traian Basescu a declarat la Radio Romania ca pensiile si salariile vor ramane inghetate in anul 2012.


 

Taguri: