ARESTARI in dosarul silicoanelor! Vezi ce medici sunt cercetati

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 10 oct 2020, 00:30

Trei arestati, iar ceilalti sapte cercetati in libertate! Este verdictul dat de judecatorii Tribunalului Bucuresti in dosarul silicoanelor!

Cine sunt medicii care-si vor petrece urmatoarea luna in arest, aflati acum: Vitalie Stan, Nicolae Antohi, Aurelia Isac. Nu este distributia unui film, ci personajele centrale ale dosarului silicoanelor. Mai precis, medicii de la Spitalul de Arsi din capitala care au fost arestati preventiv, pentru 30 de zile!

Primul, Vitalie Stan,  este managerul spitalului! Al doilea, Nicolae Antohi este seful sectiei de chirurgie plastica, iar cea de a treia este Aurelia Isac, in casa careia procurorii au gasit aproape 200 de mii de euro.

In conturi, mai avea o avere fabuloasa- 700 de mii de euro!

De arest a scapat, insa, directorul medical al Spitalului Clinic de Arsi! Pentru el s-a stabilit o masura mai blanda- controlul judiciar! Alti 7 medici care au fost implicati in dosarul "silicoanelor" au mers acasa, liberi!

Avocatii medicilor sustin insa ca "Infractiunile nu exista!". Procurorii nu sunt de aceeasi parere. Spun ca medicii din acest dosar lucrau mana in mana si bagau mii de euro in buzunar! Unul dintre medicii arestati, Aurelia Isac, ar fi depus la banca, la fiecare doua zile, cate
14 mii de euro!

Aparatorul unuia dintre medicii arestati sustine ca procurorii nu au cunostinte medicale care sa le permita  sa faca diferenta intre un diagnostic fals si unul real!

Pe lista celor care au trecut pragul Spitalului Clinic de arsi sunt multe persoane publice. Unul dintre nume este cel al Madalinei Secuianu, care a recunoscut ca operatia de marire a bustului a facut-o in Spitalul de Arsi!

Ba, mai mult, sustin cei care au anchetat dosarul silicoanelor, una dintre vedetele operate a fost trecuta pe fisa de internare ca fiind pensionara.


##VIDEO110548##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.